Inspirace na barevné letní líčení!

Letní atmosféra a barvy – to patří k sobě! Ať už ve směru oblékání, nebo třeba právě líčení. A právě na barevné letní líčení mám pro vás dnes inspiraci. Vybrala jsem pro něj pár produktů, které mám osvědčené a samozřejmě také trendy barvy letošního léta! Jaké to jsou? Korálová a limetková! Mrkněte na můj dnešní článek… ;)

K jaru a létu patří barvičky! Zapomeňte na černou, šedou a další „ponuré“ odstíny a vsaďtě raději na jasné barvy, díky kterým budete jen zářit! Já sama to alespoň takto vnímám a jaro a léto u mě patří barvám! Miluji jasné, neonové barvy, odstíny růžové, červené, zelené… Zkrátka, s barvami si můžete krásně pohrát, ať už v rámci vašeho outfitu, nebo i barevného líčení.

A právě jeden tip na barevné letní líčení pro vás dnes mám! Použila jsem na něj své osvědčené kosmetické produkty, ale i pár novinek. Líčení je v duchu barevných tónů, které jsou toto léto nejvíc trendy – korálově červené a limetkové barvy. Mrkněte na mou inspiraci!

Začnu u nehtů! Upravené, nalakované nehty, to je pro mě základ! A zatímco na podzim a v zimě lakuji spíš tmavými barvami – vínovou, černou, tak na jaře a v létě více zářivými odstíny. Miluji právě korálově červenou, vypadá obzvlášť skvěle na opálených rukách. :)

Takže i pro svoje letní líčení jsem použila tuto korálově červenou barvičku na nehty – lak Collistar Smalto Gloss, odstín 543 Energy Orange. Je to přesně ten tón přechodu mezi červenou a oranžovou barvou. Nehty v tomto odstínu vypadají skvěle, celkově na mě korálově červená působí velmi mladistvým dojmem.

Nehty jsem pak ještě přes výše uvedený lak nalakovala lakem Artdeco Ultra Qucik Dry Top Coat – tento lak urychluje schnutí a vytváří krásný lesk. Lak vám pak i déle vydrží.

Mezi mé oblíbené letní a jarní barvy pak patří i růžová ve všech odstínech, letos u mě převládá ovšem odstín pudrově růžové – zamilovala jsem si tento lak Nails Inc. Gel Effect – odstín Chiltern Street. S touto značkou laků mám super zkušenosti, laky opravdu velmi dlouho vydrží pěkné.

Tak – barevné líčení očí! Obvykle tedy používám spíš neutrální stíny, ovšem, čas od času není na škodu nějaká ta změna! Navíc, pokud třeba jdete na večírek, party, festival… ;)

Já použila coby základ na oči pudrově růžový, matný stín (značky Pupa) a do vnějších koutků jsem nanesla tmavě zelený stín…

…na střední část víček jsem pak aplikovala stíny ve výrazné limetkové barvě. Stíny jsou z paletky Makeup Revolution Pride – jsou tu zářivě barevné odstíny, na letní barevné líčení naprosto skvělé!

Líčení očí se v mém případě téměř nikdy neobejde bez černé oční linky – používám zásadně černé linky ve fixu, nyní jsem vyzkoušela tyto MUA Makeup Academy Winged Wonder – linky mají velice zajímavý hrot, nejedná se o klasický tvar jehlanu, ale hrot je více zploštělý.

Unikátním tvarem hrotu si tak můžete vykreslit buď extrémně tenkou, precizní linku, nebo pokud použijete zploštělou stranu, tak linka bude široká. Linky navíc velmi dobře drží a nedrolí se – po celý den.

Make-up a tvářenku pak již jen zafixuji lehounkým pudrem – můj tip je pro vás štětec Sigma Beauty F30, je na pudr úžasný! Má husté a velmi jemné štětiny, dobře se s ním pracuje. ;)

Všechny výše uvedené produkty koupíte na Notino.cz