Brněnský ráj pro zvířátka – SUPER ZOO!

Jsem nadšenou chovatelkou třech pejsků, o tom jsem se vám zde už svěřila. :) Máme doma dva psí dědoušky, 16ti a 15ti letého Adama a Alfíka a nový přírůstek, potřeštěného psího puberťáka, peruánského naháče Jeníčka. Takže spoustu svého volného času věnuji pejskům a jako správný chovatel, pro pejsky pořizuji neustále spoustu věcí – krmení, hračky, pamlsky, nebo třeba nový pelíšek, jako nedávno. V Brně nakupuji teď jedině v nové prodejně SUPER ZOO na Lesné, je tady senzační výběr, dobré ceny a mají tu věci, které jinde ne. ;) A mimo to – jsou tu často i různé slevy – například teď, do konce tohoto týdne, tu je 15% sleva na vše! Co tu seženete a jak to zde vypadá? Mrkněte na můj článek se spoustou fotek… ;)

Jsem odjakživa taková „psí máma“. Pejsci mě provází celým mým životem a už si to bez nich neumím představit. Aktuálně máme doma tři pejsky, dva psí dědoušky, Adama a Alfíka, ke kterým přibylo štěně peruánského naháče, Jeníček. No, je u nás teď veselo… :)

Jako správný chovatel se pejskům hodně věnuji, chodíme ven, Jeníčka cvičím a beru jej skoro všude sebou, je to kontaktní pejsek, který miluje lidi, společnost a neustálou akci.
Pro pejsky samozřejmě neustále pořizuji i potřebné věci – krmení, hračky, postroje, pelíšky…

V Brně všechny potřeby pro pejsky nakupuji teď jedině v SUPER ZOO na Lesné, na Okružní 5 – je tady přímo neskutečný výběr všeho pro zvířátka (nejen pro pejsky).

Mají zde i věci, které jinde nenajdete, navíc co je sympatické, tak ve srovnání s konkurencí mají opravdu příznivé ceny.

Navíc, jak jsem nastínila v úvodu, mají často různé zajímavé akce – aktuálně zde platí sleva 15% na vše, což je dobré vědět. Akce platí při nákupu nad 300,- a je na všech prodejnách a také na eshopu, kde je také skvělý výběr!

Já jsem nedávno zajela s Jeníčkem na pobočku na Lesnou, kde je vůbec nejvější prodejna chovatelských potřeb v Brně. Seženete zde pro zvířátka absolutně vše. :)

My jeli vybrat nový pelíšek, dobroty, postroj a píšťalku pro hluchého Adámka – vše jsme sehnali, dokonce pelíšky Jeníček sám zkoušel a vybral si ten NEJ – myslím, že jeho výraz spokojenosti po cestě domů mluví za vše. ;)

Takže – pokud máte doma zvířátka, určitě se stavte do SUPER ZOO – tady rozhodně dobře pořídíte! ;)

SUPER ZOO najdete v Brně na Lesné na Okružní 5, kde je největší prodejna chovatelských potřeb, dále pak ve Šlapanicích.

ODKAZ: SUPER ZOO / web, eshop 
ODKAZ: SUPER ZOO / facebook
ODKAZ: SUPER ZOO / instagram