Inspirace: kuchyně, které si zamilujete od prvního momentu – LUBE

Stavíte, rekonstruujete dům a plánujete novou kuchyni? Věřím, že by vám mohl být můj následující článek inspirací… :) Jak jsem vám tu již psala, i mě brzy čeká stěhování do nového a tak se těším! A právě hledání nové kuchyně, takové, která by ve všech směrech splňovala mé očekávání, jsem intenzivně řešila opravdu dlouho.
Moje volba padla jednoznačně na kuchyni italské značky LUBE – showroom je pár měsíců nově otevřený i v Brně, v budově ZET.office v areálu Nové Zbrojovky. 
Kuchyně LUBE jsou doslova láskou od prvního momentu, nadchne vás nadčasový a nádherný design, ale i neporovnatelná kvalita, široká škála materiálů, ze kterých můžete vybírat… 
Ráda vám tuto značku představím víc, sama jsem z ní skutečně nadšená! A své nové kuchyně se už nemůžu dočkat, určitě vám ji tu pak i ukážu! :)

Jak jsem se vám tu již svěřila, stavíme nový dům – a poslední měsíce se u nás nesou zejména ve znamení intenzivního řešení interiérů, a to ve všech směrech.

Z celého domu je pro mě, jako ženu nejdůležitější samozřejmě kuchyně – je srdcem domova, místem, kde trávím mnoho času. Kuchyni jsem měla v mnoha detailech předem vysněnou a věděla jsem, co by rozhodně neměla postrádat. Ale upřímně, vybírání vůbec nebylo snadné – obešla jsem v Brně snad všechna kuchyňská studia, kdy jsem nikdy nebyla příliš nadšená – z dodací lhůty, ceny, vzhledu, kvality… A právě kuchyně je místem, kde bychom v ohledu kvality rozhodně neměli slevovat, v tom mi dáte mnozí jistě za pravdu.

Moje rozhodnutí pak padlo téměř okamžitě, kdy jsem navštívila nově otevřený showroom kuchyní italské značky LUBE – showroom najdete v přízemí budovy ZET.office v areálu Nové Zbrojovky.

Kuchyně LUBE si vás získají okamžitě, už od prvního momentu, a to svým jedinečným, nadčasovým vzhledem, koncepcí a designem. Nadchly mě zejména i materiály na vystavených kuchyních v showroomu – zcela jiné, než jsem běžně v kuchyňských studiích viděla. Zkrátka, věděla jsem, že právě ta moje vysněná kuchyně dostane reálnou podobu od této značky.

Proč vybrat právě kuchyně LUBE? Mimo zmiňovaný luxusní design vás osloví i nabízená kvalita, která je neporovnatelná s jinými výrobci. Například dvířka kuchyní se vyrábí v síle minimálně 22 mm, což je více, než dodávají konkurence.
Dvířka v kuchyňském nábytku LUBE jsou tak daleko více robustní, pevná a od prvního dojmu kvalitní.

Skvělý je i široký výběr materiálů a dekorů. Jsou to často takové typy, které nejsou jinde v ČR k dostání.
V nabídce LUBE jsou masivy, velké množství dýh, keramická dýha, tahoplech, fénix, standardní laky ve velké škále barevného provedení, ale také v imitaci různých kovů, betonů, malty, nebo dokonce kůže…

Zajímavostí je pak možnost i provedení zafrézované úchytky, kterou umí vyrobit pouze Italové, dále laminát s příměsí kovových a kamenných částic…

Velmi rozmanité je pak i vnitřní vybavení skříněk, které si můžete opět navolit z pestré škály různého uspořádání.

Co mě opravdu nadchlo, tak rychlost dodání – jak víme, v aktuální době je to u celé řady dodavatelů problém. Dodání je v případě kuchyní LUBE do 6 – 8 týdnů od podpisu objednávky u materiálů standardně držených skladem.

Kuchyně LUBE si můžete nechat sestavit přesně na míru, podle svého přání, oceníte i dodávku na klíč a možnost zajištění i veškerých řemeslných prací.

Mimo to, značka pak nabízí návrhy a realizace obývacích pokojů, knihoven, dětských pokojů, šatních skříní, postelí…vše je ze stejné výroby, tzn. Gruppo Lube.

Kuchyně LUBE jsou nádherné, dokonalé, jiné – stanou se účelnou ozdobou vašeho interiéru, na kterou budete pyšní. Já už se své vysněné kuchyně LUBE nemohu dočkat – a ráda vám ji představím i tady! :)

Showroom kuchyní Lube najdete v Brně v areálu Nové Zbrojovky v budově ZET.office.

ODKAZ: KUCHYNĚ LUBE / web
ODKAZ: KUCHYNĚ LUBE BRNO / facebook
ODKAZ: KUCHYNĚ LUBE BRNO / instagram

Gruppo LUBE je držitelem certifikace FSC®, Greenguard, Made in Italy UNI 11674, Cosmob a další (jednotlivé certifikáty jsou popsané na: • Cucine LUBE | La prima azienda di cucine in Italia | cucinelube.it, konstrukce nábytku Gruppo LUBE je vyráběna výhradně z recyklovaných dřevěných desek, které odpovídají nejen evropskému předpisu UNI EN 13986:2015 (klasifikace emisí formaldehydu E1, dle normy EN 717-1:2004), ale také americkému předpisu EPA TSCA Title VI.