Ideální relax ve stresové době Vánoc!;)

Jak vnímáte příchod Vánoc? Užíváte si tu kouzelnou atmosféru, kterou Vánoce přináší, nebo si naopak v koutku duše přejete, aby už bylo po všem?:)

Asi mi dáte za pravdu, když prohlásím, že Vánoce jsou fakt vypjaté a stresuplné období. Nároky, hlavně na nás, ženy, matky, manželky, jsou totiž snad rok od roku větší, souhlasíte? Alespoň tedy, já to taky pociťuji:)

Každý den si říkám, že musím  využít každou volnou chvíli, kterou mám, k nějaké vánoční přípravě – k výzdobám, úklidu, pečení cukroví, shánění a následnému balení dárků, nákupu potravinových zásob…zkrátka je toho opravdu dost. A jak si má člověk v tom totálním nasazení, stresu a shonu užívat nějakou vánoční náladu, vždyť to pořádně ani nejde… Máme pro Vás však jeden skvělý TIP na takový „menší únik“ z reality. Stačí si totiž „ukrást“ chvíli, alespoň hodinku pro sebe a dopřát si relax, uvolnění a odpočinek. Za nás jednoznačně doporučujeme centrum thajských masáží TAWAN, kde šikovné Thajky umí učiněné zázraky.

10570265_292987444243967_2322681193895161996_n

Zdejší masáže jsou absolutně skvělé, uvolní Vás a také Vám pomohou od bolestí zad, nebo svalů. Navíc si tu můžete vybrat ze široké nabídky různých tipů thajských masáží. Moji absolutně nejoblíbenější je „Classic Thai“ – která je dle mě tím nejlepším, co si můžete v tomto směru dopřát. Vynikající jsou ovšem i olejové masáže, aroma, nebo čokoládové masáže.

Navíc, když už si zajdete na masáž, neváhejte využít skvělé předvánoční nabídky, kdy můžete zakoupit vánoční dárkový poukaz na libovolnou masáž s 30% slevou:

vanoce

Tato vánoční sleva platí i na kombinace více masáží, tzv. balíčky. Více: ZDE

Pokud už to ovšem do Tawanu před Vánoci nestihnete (což je velká škoda:) a přesto byste rádi někomu vánoční poukaz darovali, objednávat můžete i online. Více: ZDE

Více si o centru thajských masaží TAWAN přečtěte zde u nás na blogu: TAWAN by Cool Brno Blog

TAWAN-Thai-massage-centers

Celou nabídku masáží v Tawan Thai Massage Centers v Brně si můžete prohlédnou zde: NABÍDKA MASÁŽÍ

Tawan najdete v samotném centru Brna na Šilingrově náměstí v budově hotelu Barceló Brno Palace. Při parkovaní můžete využít parkoviště hotelu.

ODKAZ: OFICIÁLNÍ WEB TAWANU
ODKAZ: TAWAN NA FACEBOOKU