I pánové mají své místo v RETRO JEANS!

Protože je nám móda RETRO JEANS blízká a máme ji rády, tak bych se tentokrát také zaměřila na pánskou kolekci, o které jsme Vám ještě nenapsaly. Vždy jsme spíš vyfotily dámské věci, ale ty pánské jsou stejně tak úžasné! Byla by škoda je neukázat.:)

Stejně tak, jako my holky, se chlapi rádi hezky oblíknou a co si budeme povídat, když je chlap pěkně a čistě oblečenej, hned se na něho líp kouká!:)

V RETRO JEANS nenajdete obleky, to ne, ale ležérní, sportovní módu, určenou spíše pro volné chvilky. Nejenže budete dobře vypadat, ale budete se v oblečení cítit moc dobře, protože modely jsou pohodlné, ušité z příjemných materiálů.

retro1

Letní kolekce tentokrát vsadila na oblíbený denim a maskáč! Obojí je nesmrtelné, stále se vracející do módy, nebo, že by spíš z módy nikdy nevyšlo??!:)

Když si s modely trošku pohrajete a zkombinujete je, tak to vypadá opravdu perfektně. Stačí si pořídit jeden stěžejní kousek, který se dá kombinovat s jednoduchými modely a je to.

retro5

Myslím, že asi žádnému z Vás nechybí na léto v šatníku riflové kraťasy. Pokud ano, pak to v RETRO JEANS lehce napravíte, protože tu najdete plno takových modelů. Ať už jsou roztrhané nebo klasické – „na slušno“.

A riflová košile? No mrkněte na ni… Pod ni jen tílko nebo na holý tělo a máte to vyřešený! Navíc mi na chlapech přijde fakt sexy:)

image

Ovšem nejen denim, ale už onen zmíněný maskáč se objevil nejen na kraťasech, ale i na tričkách a bundách. Na léto ideál, protože krásně splynete s přírodou a i když se lehce ušpiníte na nějakým výletě, nebo třeba na festivalu, tak to není vidět.

image image

Více fotek si prohlédněte ve fotogalerii pod článkem!

 

Prodejnu RETRO JEANS najdete v Brně v Olympii.

RETRO JEANS NA FACEBOOKU: RETRO JEANS/FACEBOOK