I na jaře je na horách krásně!

Zima je pomalu, ale jistě u konce. Upřímně, mám z toho letos radost, nějak jí bylo už moc… Se zimou sice možná končí některé radovánky… Ale, je jedna z věcí, kterou si užívám, i když už není sníh – a to výlety na hory. I na jaře je zde totiž krásně a dá se tu dělat tolik věcí!

A co se právě hor týká, určitě už víte, pokud pravidelně sledujete můj blog, že moc ráda jezdím do Beskyd, konkrétně do Velkých Karlovic, kde je mi to opravdu moc blízké. Důvodů je spoustu – miluji zdejší nádhernou přírodu, kulturu i historii, vynikající valašskou gastronomii… A také – jsem opravdu moc spokojena se službami, které zde poskytují hotely Horal a Spa hotel Lanterna v rámci celého Resortu Valachy. Zkrátka, můžete si být jistí, že tady se opravdu nudit nebudete, a to kteroukoliv roční dobu.

A navíc, na toto jaro si zde pro Vás připravili několik zajímavých akcí, které rozhodně stojí za pozornost. V rámci zvýhodněného pobytu si zde budete moci zacvičit jógu, kterou i já miluji – v nádherném prostředí Spa hotelu Lanterna, uprostřed panenské přírody, bude takové cvičení jógy obzvlášť příjemné…:)

Kromě jógy tu můžete ochutnat výjimečné speciality na některé z gurmánských akcí – 1. dubna se bude konat v restauraci Vyhlídka degustační večer s novým menu, které osobně uvede šéfkuchař Pavel Václavík a majitel vinařství Ilias Jiří Ilias. 8. dubna pak bude ve Spa hotelu Lanterna Degustační večer s Jaroslavem a Pavlem Sapíkovými.

I já na hory pravidelně jezdím právě na jaře – načerpat novou energii, třeba i z probouzející se přírody, která v jarním sluníčku vypadá božsky:)

Proto chci i Vám právě Velké Karlovice doporučit coby tip na jarní dovolenou. K pobytu určitě využijte některý z hotelů Resortu Valachy – nádherný je hotel HORAL s pestrou nabídkou sportovního vyžití a krásnými termálními bazény, stejně tak perfektní je i Spa hotel Lanterna.

Vás i děti to bude v Karlovicích i na jaře určitě bavit. Vemte si s sebou kola – všude v okolí tu jsou krásně upravené cyklostezky. A výletů, kam si na kole můžete odtud zajet, je taky nespočet:)

Spa hotel Lanterna je vybaven krásným bazénem a wellness centrem L-SPA, kde se můžete svěřit do rukou šikovných masérů, nebo si můžete vychutnat třeba kosmetickou péči.

Hotel Horal zase nabízí krásný, teploučký, termální bazén, který oceníte i v chladnějších dnech. Součástí je také wellness centrum, sauny, exotické masáže a další bohatá nabídka podobných služeb.

Navíc – Spa hotel Lanterna nyní nabízí zajímavou nabídku zvýhodněného ubytování – 4 noci za cenu 3, navíc s jógou v ceně – což je super tip pro načerpání energie po zimě:) Více o těchto pobytech ZDE.

Kromě toho Vás 8. dubna čeká ve Spa hotelu Lanterna Degustační večer s Jaroslavem a Pavlem Sapíkovými – kdy opět můžete využít zvýhodněného balíčku služeb i s ubytováním – více ZDE.

Zkrátka, dovolenou na jaře na horách doporučuju, skvěle si zde odpočinete a načerpáte enerigii, uvidíte, budete nadšení, stejně, jako já…:)

ODKAZ: RESORT VALACHY/web
ODKAZ: RESORT VALACHY/facebook

ODKAZ: HOTEL LANTERNA/web
ODKAZ: HOTEL HORAL/web