Husté, dlouhé a stále přírodní řasy – sérum HAIRPLUS

Mít dokonalé, husté, douhé, zdravé a přitom stále svoje řasy? To si přejeme asi všechny, že? A víte, že existuje opravdu zázračný přípravek, který Vám tento sen přemění na skutečnost? Čtěte dál!:)

Pokud stále spoléháte na schopnosti své řasenky, že Vám vykouzlí ten nejsvůdnější pohled, tak věřte, že existuje jiný, mnohem lepší způsob, který Vám zajistí absolutně dokonalé řasy. A co víc, prospěje i Vašemu obočí.

hair3

I my dvě samozřejmě intenzivně hledáme všechny „metody“, které nás mohou jakkoliv zkrášlit:) Ovšem více než ty „umělé“, nepřírodní a chirurgické cesty ke kráse nás zajímají ty přírodní a samozřejmě, hlavně efektivní způsoby našeho „vylepšení“. A jedním takovým přípravkem, který je SKUTEČNĚ účinný, je vyživující sérum HAIRPLUS, které Vám samozřejmě musíme představit!

1450774_256146214534347_305261286_n

HAIRPLUS – je vyživující sérum pro podpoření přirozeného růstu řas a obočí. Pravidelné používání zajistí Vašim řasám maximální délku, hustotu a pevnost.

Sérum HAIRPLUS je vysoce kvalitní přípravek vyvinutý rakouskou společností Tolure Cosmetics (ODKAZ: TOLURE COSMETICS). Jedná se o revoluční novinku – v získání dlouhých, hustých a pevných vlastních řas, BEZ aplikace umělých řas.
V Rakousku i Německu patří HAIRPLUS mezi jeden z nejoblíbenějších a nejúspěšnějších kosmetických přípravků.

hair4

A v čem spočívá dokonalá schopnost séra prospívat Vašim řasám i obočí?
Hair plus je transparentní tekutina založená na vysoce účinné látce lipo-oligopeptid pěti aminokyselin a mastných kyselin (SymPeptide ® XLash), která aktivuje činnost vlasových folikul a podporuje jejich přirozený růstový potenciál. Další složky jsou D-panthenol, kyselina hyaluronová, biotin a pšeničné proteiny.
Neobsahuje parabeny a škodlivé látky.
Klinicky testováno.
Atest zdravotní nezávadnosti.

Pro dosažení výsledků aplikujte sérum pomocí malého štětečku:
– 1x denně (nejlépe večer),
– po odstranění očního make upu na suchou pokožku,
– v malém množství (otřít štěteček, aby se zamezilo vniknutí tekutiny do oka),
– přímo ke kořínkům řas jako oční linku.

Pro podporu růstu obočí aplikujte v místech, kde je růst žádoucí.

Více se o produktu a jeho aplikaci dozvíte na letáku v naší fotogalerii:)

hair5

Při pravidelném každodenním používání budou Vaše řasy výraznější – delší, hustší, silnější a tmavší. Sérum je vhodné jako kůra na poničené řasy důsledkem aplikace umělých řas.

Skvělé a opravdu zaručené účinky potvrzujeme i my:) Zkrátka dokonalá kosmetická vychytávka, kterou byste měly vyzkoušet!

hair2

Objednávky lze dělat přímo přes Facebook českého zastoupení značky (objednávky pište do zpráv). Na Facebooku najdete i další informace k produktu: HAIRPLUS/FACEBOOK

Sérum HAIRPLUS koupíte také přes Parfums.cz: PARFUMS.CZ/WEB, PARFUMS.CZ/FACEBOOK