Dny Marianne v parfumerii FAnn

Dnes jsem pro Vás byla vyzjistit, jaké dárečky a vychytávky pro Vás mají na dny Marianne přichystané v parfumeriích FAnn.

foto Fann

První, čeho jsem si všimla, byl krásně udělaný, takzvaný „beauty koutek“, který můžete navštívit – zkušené vizážistky Vám poradí, co Vám sluší, necháte se namalovat, vyzkoušíte nejnovější trendy a produkty, které Vás zaujaly. Prostě otestujete všechno, co nás holky děsně zajímá!:)

image

Jako dárečky k nákupu jsem objevila:

– kosmetika Lancome má pro Vás nachystanou kosmetickou taštičku a denní krém podle typu Vaší pleti 15ml, k nákupu libovolných produktů Lancome v minimální hodnotě 1950 Kč

 

lancome darek

 

– stylová víkendová taška Calvin Klein k nákupu libovolné vůně Calvin Klein

Fann logo taska Calvin Klein

 

Navíc se ve FAnnu můžete jako každý rok těšit na slevu 30% na exkluzivní značky a 25% na všechny ostatní značky! Plus jako pozornost  získáte ke každému nákupu jeden koupelový produkt z řady FAnn care zdarma.

image

A můj tip?

Vyzkoušejte make-up od značky Matis! Je to lehký make up s pěstícími složkami a liftingem. Matis je exkluzivní značka, kterou Fann nabízí a Vy na něj získáte 30% slevu.

matis make up

 

Parfumérie FAnn najdete v Olympii, na náměstí Svobody 4, Malinovského nám.5, OD Campus Sqaure, OD Centrum, Velký Špalíček.

Facebook FAnn

WEB FAnn