Horký TIP pro plesovou sezónu!

Začíná plesová sezóna! A my pro Vás máme TIP na jeden ples, který bude stát opravdu za to. Čtěte víc!:)

Pokud totiž máte rádi swing, jazz, retro a atmosféru minulé doby, kdy byly tyto hudební styly IN – pak si určitě nenechejte ujít moc zajímavou plesovou událost, která v Brně, v kulturním centru BABYLON, proběhne 17. ledna 2015!

uvod-web-2015_1

Všechny tančící i netančící milovníky a fanoušky staré jazzové a swingové muziky organizátoři zvou na nejeepičtější brněnskou akci roku – TMAVOMODRÝ PLES!

Tmavomodrý ples je mezinárodní swing / hot jazzový ples inspirován filmem Tmavomodrý svět, českým retro letectvem a scénou swingových tanečníků.

1966962_279899072186552_940781742_nStejně jako loni Vás čeká nabitý program, české hot jazzové kapely řízlé swingem, mezinárodní swingové djs, taneční soutěž Jack n Jill a mnohem víc!

Perlou večera bude letos hudební projekt vytvořený speciálně pro ples – fůze brněnských kapel Django Jet a Heart of Dixie. Společně vytvoří taneční playlist inspirovaný jazzem z New Orleans a originální interpretací českých i světových swingových skladeb! A že to umí být pařba se můžete přesvědčit na videu:)

Více informací najdete na oficiláním webu akce.

Lístky seženete zde: TMAVOMODRÝ PLES/VSTUPENKY

ODKAZ: TMAVOMODRÝ PLES/WEB
ODKAZ: TMAVOMODRÝ PLES/FACEBOOK