Hledáte bydlení v Brně?

Čas od času vám tu přináším tipy na zajímavé developerské projekty – domy, byty, které vznikají v Brně a okolí a jsou volné k prodeji. Pokud je mezi vámi někdo, kdo hledáte bydlení, pak věřím, že by vás podobná inspirace mohla oslovit. Dnes vám chci dát tip na krásné bydlení v blízkosti centra Brna. Na ulici Horova totiž vznikl krásný bytový dům a jsou zde ještě volné byty! Víc informací v následujícím článku… ;)

Pokud aktuálně řešíte otázku bydlení právě v Brně, s blízkostí centra, mám pro vás dnes jeden zajímavý tip. I na svém blogu vám přináším inspiraci na developerské projekty, které v Brně a okolí vznikají – a dnes vám představím krásný bytový dům na ulici Horova, v blízkosti centra města.

Žít v Brně, s dostupností centra, MHD a všech služeb, má celou řadu nesporných výhod. A to jak pro vás, tak samozřejmě pro děti. Vše máte po ruce, cestování po městě je rychlé a snadné, navíc tím, že je v blízkosti MHD, nepotřebujete cestovat (a parkovat) autem. Což je rozhodně skvělé!

Hledáte-li tedy bydlení v novém bytě, v blízkosti centra Brna, mohl by být pro vás byt v bytovém domě Horova 17-a tím pravým.

Bytový dům Horova 17a se nachází v Brně, městské části Žabovřesky. Jedná se o novostavbu, kde si každý může vybrat bydlení podle svých představ. Kapacita domu je omezena pro větší komfort a soukromí vlastníků. K pohodlí obyvatel přispívá i výtah, sklepní kóje a kočárkárna. Každý byt má svoji terasu nebo lodžii. V nabídce jsou byty o velikosti 2+kk a 3+kk, s možností zakoupení krytého parkovacího stání.

Navíc,  pro majitele bytu je k dispozici společná zahrada 99m2 k posezení a odpočinku ve vnitrobloku.

Byty jsou vkusně navrženy, ovšem samozřejmě je možné provádět individuální změny na přání klientů a upravit si tak byt dle svých představ.

Navíc, nabídka bytů v tomto bytovém domě je omezená – je zde pouze 7 bytů s možností vlastního parkovací stání. Jak jsem zmínila, hlavními výhodami tohoto bydlení je dostupnost MHD a vzdálenost do centra Brna pouhých 9 minut.

Pokud znáte Brno, jistě víte, že část Žabovřesky poskytuje plnou občanskou vybavenost. Najdete zde veškeré obchody, služby, poštu, školu, restaurace, knihovnu, lékárnu…

A máte zde i možnost vyrazit do přírody – v blízkosti je Wilsonův les, ideální místo k relaxu a odpočinku.

Aktuálně byty již mají hotovou venkovní fasádu a brzy proběhne kolaudace.

Pokud vás zajímá více informací o projektu, nabídka volných bytů a ceny, mrkněte na web.

Byty staví firma Quick Building.

ODKAZ: BYTOVÝ DŮM HOROVA 17a / web
ODKAZ: BYTOVÝ DŮM HOROVA 17a / facebook