Happy New Year! A moje „blogová“ předsevzetí…:)

Vítejte v Novém roce!!! Přeji Vám v první řadě zdraví, životní energii a štěstí – tedy hlavně ty věci, které neovlivníte Vy sami, ale Váš osud:) Pak už půjde všechno samo! A pokud je přece jen něco, co byste si opravdu přáli – dejte si předsevzetí – a zkuste ho dodržet, nebo si ho splnit! Stejně tak, jako tentokrát já…:)

Víte, já nad nějakým předsevzetím vždycky jen mávla rukou. Přišlo mi to divné, říkat si, že si do Nového roku něco slíbím a pak to dodržím… Ze svého okolí vím, že skoro každý, kdo si nějaké to předsevzetí dal, ho stejně později nedodržel. A jak sama vím, určitě je lepší neodkládat důležitá rozhodnutí až na Nový rok, ale začít ihned, že?:)

Ovšem, on ten „nový začátek“, kterým každý nový rok bezesporu je, může být super důvod začít něco dělat jinak, nebo něco změnit. Takže – pokud už delší dobu o nějakém významnějším kroku přemýšlíte, právě nastala ta správná chvíle jej skutečně udělat. A zda vydržíte a hlavně, zda dodržíte svůj slib, své předsevzetí, je jen a jen na Vás:)

1479450_10201969055420314_1243098274_n

Já si letos pár předsevzetí dala – a samozřejmě, spojila jsem je s blogem:) Aspoň můžete vidět, zda vše dodržím, nebo ne:))) A jaká jsou?

1. ZAČNU CVIČIT. Jo, bez mučení přiznávám, já a cvičení, to nikdy nešlo dohromady…:))) Jenže, už mi není dvacet a začínám to teda dost pociťovat! Cíl je zpevnit postavu a odstranit bolest zad. Takže – už brzy Vás čeká na blogu můj „deníček cvičenky Míši“:))) Představím Vám, kam chodím cvičit, co za cvičení jsem vyzkoušela, jaké mělo a má efekt, jak se cítím po cvičení, zda hubnu, zpevňuju, nabírám svaly (už teď se směju:))). Zkrátka, budete u toho se mnou – virtuálně, OVŠEM, co by mi udělalo největší radost – když byste do tohy šly se mnou!:) Hlásit se můžete klíďo hned:)

2. ZAČNU TOČIT VÍC VIDEÍ. Jo, už dlouho o tom mluvím, ale věřte, fakt to není jen tak. Respektive, není jen tak ta videa pak zpracovat. Ale můžu říct, že jsem už celkem spokojená s tím, jak to vypadá, i když je teda pořád co vylepšovat:) Takže – kromě fotek čekejte i videa – z obchodů, ze zajímavých akcí, ale taky moje domácí tutorialy:) Jinak – moje dosavadní video počiny můžete sledovat na mém Youtube kanálu ZDE.

3. PŘEDSTAVÍM VÁM SPOLUPRÁCE S DALŠÍMI ZAJÍMAVÝMI OSOBNOSTMI. Znám mnoho zajímavých osobnostní a lidí, kteří mají super znalosti v určitých oborech – ať už je to výživové poradenství, péče o pleť, make up… Zkrátka, očekávejte další nové „počiny“, které Vás prostřednictvím mého blogu mohou inspirovat a posunout v něčem dál…:)

4. UŽ BRZY VÁM PŘEDSTAVÍM VELKOU NOVINKU!!! Ve spolupráci s jedním výjimečným hotelovým rezortem a několika dalšími odborníky z mnoha oblastí (kosmetika, výživové poradenstvím, módní návrhářství…) jsem připravila novinku – pobyt, kde se všechny zúčastněné individuálně dozví spoustu zajímavých informací, vyzkouží si nové trendy, líčení, kosmetiku, barevnou typologii..:) A samozřejmě si odpočineme a budeme se pořádně bavit:) Už brzo Vám prozradím víc:)

5. OD ÚNORA SE NA VÁS TĚŠÍM SE SVÝMI ČLÁNKY TAKÉ NA BLOGU MOJEBUBBLEOLOGY.CZ :) Pokud Vás moje články baví, od února si je budete moci číst taky na blogu mojebubbleology.cz kam příspívá několik známých blogerek z celé republiky, na různá témata. Já i na tomto blogu samozřejmě zůstanu „věrná“ Brnu, takže i moje články se tu budou týkat zejména našeho města – a „lifestylu“:)

Novinek bude určtiě přibývat, ovšem, nechci to s těmi předsevzetími přehánět, že jo….:)

Takže HAPPY NEW YEAR a hurá na předsevzetí…!:)

Vaše Míša:)