Cool Brno Life! Leden.

Je tu leden a s ním i další díl pravidelné rubriky Cool Brno Life, kdy Vám přináším ty nejzajímavější tipy na kulturní akce, koncerty, výstavy, trhy…tady v Brně! 

Jako vždy i tentokrát Vám napíšu seznam akcí, které mě zaujaly – a přidám k nim odkazy, kde se dozvíte v případě Vašeho zájmu něco víc – jdeme na to!:) Leden je ovšem kulturně celkem „nuda“…:(

15. 1. N.O.H.A & DJ’s, SONO Centrum. Energií nadupaná česko-americká kapela se vrací do Sono Centra!
N.O.H.A. stojí rozkročená od drum&bass a dubstepu až k world music. Hlavním poznávacím znamením kapely je ale živelná show, ze které doslova tryská nakažlivá pozitivní energie! Více ZDE.

fid14Y1CtCmVrqWOuGscl6hZ5U2mJENfncvJrCR_nAQ

15. 1. Manowar, DRFG Arena. Kapela Manowar neodmyslitelně patří k základním stavebním kamenům a průkopníkům heavy metalu. Svou hudební kariéru postavili na oddanosti žánru a nezaměnitelné skladbě svých písní. Kapela získala nespočet ocenění, absolvovala… Více ZDE.
20151126_manowar

23. 1. St. Petersburg Festival Ballet – Labutí jezero, DRFG Arena. St. Petersburg Festival Ballet – skvělé a velkolepé umělecké těleso, disponující vším, co lze nazvat ruskou školou klasického baletu, tj. veškerou důkladnou elegancíí klasiky, svěžím dechem XXI. století, ideální technikou provedení a bujarou, nespoutanou šíří ruského ducha ve spojení s opravdovou bohatou nádherou kostýmů a dekorací. Více ZDE.

27. 1. Lenka Filipová Galakoncert, Janáčkovo divadlo Brno. Lenka Filipová studovala na pražské konzervatoři a po té na Mezinárodní hudební akademii v Paříži obor klasická kytara. Dosud vydala 10 řadových alb, 4 klasická kytarová, 3 výběrová alba Best of a akustické DVD/CD LIVE. Většina z nich byla oceněna jako zlatá nebo platinová. Působí také jako autorka hudby a řada jejích skladeb se stala velkými a trvalými hity. Více ZDE.

2015711134406

30. 1. Oldřich Kaiser a Dáša Vokatá, Mersey klub. Z překvapivého spojení dvou jedinečných osobností vzniklo fungující duo, které dokáže při svých koncertech bavit diváky svou pulsující energií, citem a předávanou radostí. Více ZDE.

převzato: drfgarena.cz, sonocentrum.cz, informuji.cz