Fashion poradenství pro návštěvníky Světa ženy / veletrhů PRODÍTĚ aneb “Styl by Yaya”.

Pokud se rozhodnete navštívit jarní veletrh PRODÍTĚ, jehož nedílnou součástí je projekt SVĚT ŽENY, můžete využít odborné fashion poradenství od módní stylistky Jarmily Krahulcové! Na co se můžete těšit?

„Za úkol mám moji nejoblíbenější činnost, a sice osobní poradenství každému na míru. Budeme si povídat o dokonalých proporcích, které téměř neexistují, ale dá se jim přiblížit správnou volbou oděvu.

Řekneme si o basic šatníku, ze kterého se dá čerpat řadu let. Ukážeme si například možnosti variování kousků oděvů tak, aby každosezónní nákupy nekonečně nepěchovaly skříně. Těším se i na povídání o “současném” moderním trendu SLOW FASHION. Tedy moderní formu letité zkušenosti našich rodičů a především prarodičů, jak nejefektivněji využít své oděvy po dlouhou dobu a nepřetěžovat nejen peněženky, ale i přírodu,“ přibližuje Jarmila, na co se na akci Svět ženy můžeme těsit.

Témat k povídání o oblékaní je nepřeberně a jsem si jistá, že v ženském světě na Světě ženy vás to bude bavit všechny!

Jarmila Krahulcová se na vás těší na výstavě Svět ženy od pátku 16. 3. do neděle 18. 3. 2018 na Výstavišti v Brně!

Rozpis časů, kdy se s Jarmilou můžete potkat: pátek: 12:30-13:30, 17:30-18:00, sobota: 11:00-12:00, 13:00-13:30, 15:00-16:00, neděle: 11:00-11:30, 12:30-13:00

Jarmila Krahulcová se zabývá módním stylingem profesionálně od roku 2013. Pokud jde ale o práci kolem módy, odívání a designérství proplétá se kolem ní už od roku 2001.

Po dobu své praxe spolupracovala s významnou mezinárodní značkou, produkující především spodní prádlo. Účastnila se prodejních školení, výběrů zboží v centrální výrobě i rozvoji nové prodejny v SK. V letech 2003 až 2007 pracovala jako PR manažer Veletrhů Brno a mmj. měla na starosti Mezinárodní veletrh módy a obuvi Styl a Kabo. Ten propagovala i v roce 2008, ale už jako OSVČ. V té době PR veletrhu souviselo nejen s komunikací s vystavovateli, ale i s prezentací cca 30 módních show v čele se 3 velkými večerními. Propojení její práce s módním světem tedy nutně zintenzivnělo. Následně spolupracovala a stále spolupracuje s řadou českých módních návrhářů i magazínů. 2 roky pracovala jako redaktorka módy a kosmetiky v Lifestylovém časopise.

Na stylingu spolupracuje při komerčních natáčeních (např. vzdělávací seriál o oblékání různých typů postav), připravuje outfity pro komerční focení, prezentuje své dovednosti i na seminářích či školeních firemního odívání. Nejintenzivněji se zabývá osobním stylingem. Vedle vlastní klientely poskytuje poradenství při větších akcích jako jsou např. různé fashion dny a přehlídky ve velkých nákupních centrech či obchodech.

Podrobnější informace o ní jsou dostupné na její webové stránce: www.osobnistyling.cz

Nejvýhodnější vstupenky na veletrh PRODÍTĚ a Svět ženy koupíte online:

Pro návštěvníky jsou na etickets.bvv.cz připraveny dva druhy zvýhodněných vstupenek. Po úspěšně provedené online platbě navštívíte veletrh PRODÍTĚ a výstavu Svět ženy za 140 korun jako jednotlivec, za rodinné vstupné pro 2 dospělé a 1 až 4 děti pak zaplatíte jen 240 korun. Na výstaviště se dostanete hlavním vchodem (u zastávky MHD Výstaviště – hlavní vstup) nebo vstupem přes pavilon E v sousedství parkovacího domu Expoparking. Parkovat můžete také přímo v areálu výstaviště, kam vjedete bránou číslo 4. Otevírací doma je od čtvrtka do soboty 9.00 až 18.00 hodin, v neděli 18. března od 9.00 do 16.00 hodin.

ODKAZ: PRODÍTĚ / událost na facebooku

ODKAZ: PRODÍTĚ / web

ODKAZ: PRODÍTĚ / vstupenky