Kam pro plesové šaty v Brně?

Plesová sezóna ještě rozhodně nekončí – a tak mám pro vás dnes inspiraci „kam v Brně pro plesové šaty“! Právě na toto téma mi od vás stále chodí spoustu dotazů, tak věřím, že článek uvítáte. :) Já se nedávno zašla podívat do Svatebního salonu Naive, který najdete v centru Brna, na České – mimo svatební šaty tu mají opravdu pestrou nabídku právě šatů na plesy. A ty si můžete nejen koupit, ale i půjčit. Spoustu krásných modelů jsem vám tu nafotila – tady je moje inspirace!

Obléct si čas od času nádherné šaty, jako pro princeznu, to si přejeme asi všechny – že, milé dámy? Nádherné, luxusní šaty nám dávají pocit ženskosti, uvědomujeme si v nich svou vlastní jedinečnost, půvab…

Ovšem, je mi jasné, že takový kousek oblečení rozhodně neužijeme každý den – plesové šaty jsou záležitostí, kterou oblékneme párkrát do roka, navíc – jak dobře vím i z vlastní zkušenosti, rády si dopřejeme na každou speciální událost jiný kousek. A proč také ne, že? :)

Kde takto jedinečné šaty pořídit, kde najdete výběr a také, perfektní přístup? Kde vám šaty v případě nutnosti také upraví, tak, aby vám dokonale seděly? Právě na to mi i vy, čtenáři, často píšete dotazy… A abych byla upřímná, také já jsem dlouho nevěděla o místě, které vám doporučit.

Až jsem se díky svým přátelům dozvěděla o Svatebním salonu NAIVE, který má nově svou brněnskou prodejnu a showroom v centru Brna, na České 4, ve 4. patře nad prodejnou Baťa (právě z obchodu Baťa sem přijedete výtahem;).

Ve Svatebním salonu NAIVE mají na velké ploše opravdu neskutečnou nabídku šatů – a to samozřejmě jak pro nevěsty, kterým je nabídka salonu primárně určena, tak jsou zde také šaty na plesy, večírky, do tanečních…zkrátka, najdete zde šaty pro výjimečné události.

Co se týká plesových šatů, mají jich zde opravdu spoustu – nejrůznější barvy, střihy a samozřejmě, také velikosti.

Pokud si zde své vysněné šaty vyberete a nesedí tak, jak by měly, švadlenky vám je zde upraví přesně dle vašich potřeb.

Jak jsem už zmínila v úvodu, šaty si tu samozřejmě můžete zakoupit (jak svatební, tak i plesové), ale i půjčit – což je možnost, kterou mnoho žen využije raději. Můžete si tak dovolit vzít si na každou událost jiný model… ;)

Kromě šatů tu mají také celou řadu doplňků – kabelky, psaníčka, doplňky ke svatebním šatům, samozřejmě také krásné modely pro družičky. O svatebních šatech vám ovšem napíšu zase někdy jindy…

Takže – pokud hledáte, „kam v Brně pro plesové šaty“ – zkuste tento salon. Věřím, že budete naprosto spokojení! ;)

Spoustu nádherných plesových šatů ze salonu NAIVE si prohlédněte také ve fotogalerii.

Svatební salon NAIVE najdete v centru Brna, na ulici Česká 4 – ve 4. patře nad prodejnou Baťa. Další dva salony NAIVE jsou v Praze a Bratislavě.

ODKAZ: SVATEBNÍ SALON NAIVE / web
ODKAZ: SVATEBNÍ SALON NAIVE / facebook