Fashion: podzimní trendy a novinky v O Bag Store!

Značka O Bag má pořád co nabídnout! Já totiž vždycky, kdykoliv do některého z brněnských O Bag Store zajdu, doslova žasnu – je tu pokaždé tolik novinek, nových modelů, doplňků, že my, které O Bag & spol. baví, si prostě přijdeme na své…:) A protože tu máme začátek podzimu, do obchodu míří také nové, podzimní kolekce. A nejinak je tomu také v případě těchto oblíbených italských kabelek. Na jaké trendy se tedy můžeme těšit? 

Už jsem měla možnost si mnoho podzimních kousků prohlédnout a holky, myslím, že budete nadšené! Upřímně, já bych snad ani nevěděla, co si vybrat dřív… :)

Značka O Bag se stále těší obrovské popularitě – a důvod je poměrně prostý. Vše, co tento italský brand nabízí, je totiž naprosto jiné, než v běžných obchodech najdete. V první řadě jde o jedinečný a nadčasový design, díky kterému jsou všechny produkty od O Bag doslova „nesmrtelné“. Opravdu – můžete si být jisté, že z módy jen tak hned nevyjdou. Dalším důvodem je obrovská variabilita – když Vás omrzí vzhled Vaší kabelky, stačí koupit nová držadla, lem, doplňky a rázem máte zbrusu nový model.

Ale já věřím, že už všechny ty vychytávky, který jsou právě pro všechny věcičky od O Bag typické, moc dobře znáte, často Vám tu o nich píšu a i na FB, jak dobře vím, sledujete fotoreporty, které pro Vás v O Bag Store fotím… ;)

Zpátky ale k té podzimní kolekci, jaká tedy je?

Krásná, opravdu! Alespoň já z ní jsem fakt nadšená. Nechybí nové barvičky, vzory, použité materiály… Zkrátka, výrobce, značka O Bag, opět nezklamala!

První téma podzimní kolekce Folk Naif se inspiruje bohémským životním stylem. Vzory vychází z marockých a indiánských motivů a vyjímají se zejména na fialové, světle modré a vínově červené.

Druhé téma Vintage Vantage představuje zejména pudrové odstíny. Dominantním materiálem je samet, který zde najdeme zdobený, či prošívaný na lemech či na klopách.

Poslední částí podzimní kolekce je téma Retrospective, které určují geometrické vzory ala 70. léta v kombinaci červené, modré a bílé. Nechybí ani černobílé varianty. Černobílé lemy jsou dokonce oboustranné, takže je to takové 2v1.

Úžasně vypadají hlavně modely O Chic a O City. Kabelky O Chic jsou praktické – velké a vypadají skvěle! Jedním z nových tvarů je pak kabelka O City – opět typ, který je vynikající svou velikostí a praktičností.

A pozor – na závěr mám pro Vás jednu hodně zajímavou informaci! Značka O Bag uvádí natrh i nové produkty v katergorii „HOME“ – tedy, bude se jednat o bytové, nebo kuchyňské doplňky!
Prvními kousky z této řady, na které se můžete těšit, budou boxy na jídlo O Eat a multifunkční lampy O Joy. Co na to říkáte? O Bag prostě JEDE!

 

Všechny tyto krásné kousky stojí za to vidět na vlastní oči – v Brně najdete O BAG STORE v Galerii Vaňkovka, v 1. patře.

Prohlédněte si nové podzimní trendy také ve fotogalerii.

ODKAZ: O BAG STORE / facebook