Exkluzivní novinky v oční optice APIA!

Pokud sháníte jedinečné a opravdu nádherné brýle – ať už sluneční, nebo diopotrické, mám pro vás dnes jednu velice zajímavou inspiraci! V oční optice APIA, kde mají v Brně v ohledu brýlí ohromný výběr, nyní nově nabízí exkluzivní značky, které jinde nenajdete. Byla jsem tyto designové brýle omrknout a dnes vám je ukážu ve své reportáži, sledujte! ;)

Brýle beru jako jedinečný módní doplněk, téměř jako „šperk“ – který je, navíc, funkční! :) A protože i brýle mohou být stylové, designové, zkrátka – krásné, musím vám právě takové dnes ve své reportáži představit.

V oční optice APIA, o které vám tu často na blogu píšu a která je mimochodem nejdéle fungující brněnskou oční optikou (byla otevřená už v roce 1994!), totiž nově nabízí brýle opravdu exkluzivních značek, kdy věřím, že mnohé z nich budete znát zejména ze světa věhlasných módních brandů!

Nabídka brýlí, ať už dioptrických, nebo slunečních, je v oční optice APIA opravdu obrovská – věřím, že si tady každý najde to, co se mu stylově hodí. Koupíte tu brýle v jednoduchém, čistém a velice nadčasovém desingu, které nepodléhají módním trendům…

…ale i vysoce moderní, v některých případech i lehce extravagantní kousky, které skvěle podtrhou celkovou jedinečnost vašeho vlastního stylu (mimochodem, právě takto výrazné a lehce výstřední brýle miluji i já).

Mimochodem – výrazných, zdobených, nebo dokonce brýlí s barevnými obroučky, se vůbec nebojte! Stačí, když si k nim vezmete více jednoduchý outfit, což ve výsledném efektu působí skvěle. ;)

Zpátky ale k novinkám, které nyní v optikách APIA najdete!
Nově tu najdete brýle věhlasných značek Boucheron, Brioni, Pomellato, což jsou všechno velice exkluzivní brandy. Za pozornost také stojí, že šperky těchto značek se dodávají pro anglický hrad nebo Vatikán.

Tyto kousky jsou skutečnými skvosty – ano, právě takové brýle bych totiž skutečně přirovnala ke šperkům, které je doslova radost nosit… :)

Mimochodem, oční optika APIA má také ve svém výhradním zastoupení luxusní značky Cartier a můžu vám říct, takové brýle jsou doslova úchvatné – určitě si je minimálně prohlédněte. ;)

Spoustu modelů brýlí těchto exkluzivit jsem vám zde pro inspiraci nafotila – věřím, že se vám také budou líbit. :)

Oční optiky APIA najdete v Brně na Masarykově 18 a také v brněnské Olympii. Na obou provozovnách si zákazníci mohou svůj zrak zkontrolovat, provádí zde také aplikaci kontaktních čoček a prodávají veškerý další sortiment související s brýlemi a kontaktními čočkami. Na každé provozovně je optická laboratoř/dílna, kde provádí opravy brýlí a zhotovení brýlí na počkání.

Na mnoho dalších modelů brýlí se podívejte také do fotogalerie.

ODKAZ: OČNÍ OPTIKA – web / facebook

ODKAZ: ORIGINÁLNÍ BRÝLE.CZ – eshop / facebook