Dokonalé koupelny v podání DARA-design!

Řešíte, nebo plánujete design vaší koupelny? Pokud ano, určitě mrkněte na můj dnešní článek! Mám pro vás totiž velice pestrou a zajímavou inspiraci z brněnského koupelnového a interiérového studia DARA-design, kde jsou právě na koupelny a vše kolem skuteční odborníci. Studio DARA-design vám umí navrhnout a zrealizovat kompletně celý interiér, ovšem, co se právě koupelen týká, mají tu nejšiřší a nejvíc exkluzivní sortiment v Brně, navíc vám vytvoří návrh a zajistí kompletní realizaci od A do Z. V článku najdete i spoustu fotek, které vás přesvědčí, že i koupelna může být dokonale designovým místem.

Pokud je pro vás design koupelny aktuálním tématem a hledáte inspiraci, nebo nevíte, jakému studiu podobu a realizaci vaší koupelny svěřit, možná vám můj článek bude k užitku. ;) Chci vám ukázat, jak překrásné a zajímavé koupelny dokáže zrealizovat brněnské koupelnové a interiérové studio DARA-design, kde se právě na koupelny a vše kolem zaměřují. Ovšem, není problém si tu nechat navrhnout a zrealizovat kompletně celý interiér.

Toto studio jsem vám již dříve na blogu představila – více ZDE – dnes se ovšem chci zaměřit právě na koupelny, protože ty ve studiu DARA-design umí opravdu dokonalé.

V ohledu koupelen, vybavení, tu najdete absolutně vše – přes obklady, baterie, sanitu, nábytek, doplňky… Vše na jednom místě a co je hlavní, výběr je tu nesmírně široký a pestrý.

Pokud toužíte mít luxusní koupelnu, s nejmodernějšími technologiemi, s použitím jedinečných materiálů, zde to rozhodně není problém. Když jsem měla v showroomu možnost vidět ukázky realizací koupelen, asi bych si snad ani nedokázala vybrat jednu jedinou – úžasné byly totiž naprosto všechny.

Však podle fotek, které najdete v tomto článku i ve fotogalerii pod ním, vidíte, jak nádherné koupelny interiérové studio DARA-design umí.

Koupelnu vám tu mohou navrhnout a následně zrealizovat skutečně luxusní, pohádkou, s těmi nejzajímavějšími a jedinečnými detaily, vybavením, jaké si jen můžete přát… Ve studiu DARA-design totiž najdete pestrou škálu sortimentu, na který jinde v Brně opravdu nenarazíte.

Jsou to skutečné exkluzivity – třeba jako výjimečné baterie, obklady, stěny, sanita…

Například i obklady tu mají neskutečné! Za pozornost stojí třeba i ty s imitací kamane. Vzhledu koupelny dodají takové obklady skutečně něco navíc.

Dokonalé tu nabízí třeba také vany, ať už to jsou volně stojící vany, atypické a asymetrické vany, vany plastové, hydromasážní, nebo vany z umělého kamene. V takovém případě pak vana není jen účelná věc, ale zároveň jedinečná designová záležitost.

Ovšem, pokud je váš rozpočet na koupelnu limitovaný, rozhodně se nemusíte obávat. I v rámci nižšího rozpočtu tu umí navrhnout jedinečné koupelny, které budou mít punc dokonalého designu.

K luxusním značkám, vybavení a materiálům tu jsou schopni najít i cenově výhodnější, ovšem vzhledově stejně perfektní ekvivalenty.

Moc mě tu také zaujalo wellness studio, které vám toto studio také může zrealizovat, a to se vším všudy – s vířivkou, saunou, polyfunkční sprchou… Už toto wellness studio, které v Dara-Desing mají, je úžasné – se stěnou s živými rostlinami, nádherným vybavením…

Zkrátka, v ohledu koupelen je toto studio v Brně skutečeně tím NEJ, kterému se můžete svěřit – výsledkem bude dokonalá koupelna, přesně podle vašich představ, navíc ve špičkové kvalitě. A jak jsem již zmínila, dokáží vám tu navrhnout a zrealizovat kompletně celý interiér, nebo dokonce i terasu!

Na víc fotek návhrů a realizací ze studia DARA-design mrkněte také do fotogalerie.

Studio DARA-design najdete v Modřicích, na adrese U Vlečky 678 / kousek od Olympie.

ODKAZ: DARA DESIGN / web
ODKAZ: DARA DESIGN / facebok
ODKAZ: DARA DESING / instagram