Deník: Vyzkoušela jsem systém krabičkového stravování a jsem doslova nadšená! :)

Zkusila jsem systém krabičkového stravování od Fitness Food Menu. Proč? Zajímalo mě, jaký bude efekt a také, jejich jídla jsou zkrátka něco jiného. Přesně tak, jak mám ráda. Výsledek po týdnu? 2,5kg, se kterými jsem se „rvala“ od loňského léta, jsou dole!!! Navíc, tak dobré jídlo jsem si doslova užívala. Dnes vám napíšu o tomto stravování víc a kromě toho, budu vám na Facebooku blogu každý den tento týden přinášet fotky dobrot, které jsem od Fitness Food Menu pro každý den dostávala. Třeba někoho z vás inspiruji… A víte co? Chci v tomto stravování pokračovat i dál. Maximálně mi totiž vyhovuje… Čtěte dál!

Na úvod musím napsat, že jsem se dlouhou dobu dívala na tento způsob stravování skrz prsty – a i když lidé v mém nejbližším okolí „krabičkují“ už dlouho, já nikdy nic podobného zkusit nechtěla. Proč? Miluji jídlo, dobré jídlo – a jíst „cosi v krabičce“, co často nevypadá vábně, nebylo nic pro mě. ALE! Změnila jsem názor. Kývla jsem na nabídku a zkusila systém krabičkového stravování od Fitness Food Menu, protože jejich jídla na denním jídelníčku zněla víc než lákavě. 

Ale začnu odjinud…:) Na krabičkové diety jsem si utvářela poměrně konkrétní názor už pár let. Neměla jsem s nimi sice osobní zkušenost, ale jídlem v krabičkách se začal před pár lety stravovat můj manžel. Rozhodl se, že zhubne a šel touto cestou. Jeho zásadním problémem bylo, že se mezi jídly tzv. dojídal. Já doma sice vařila a vařím zdravě, ale můj manžel nedokázal odhadnout množství jídla, nejedl pravidelně a často se právě dojídal – a nezdravými věcmi.

Oslovil proto jistou značku nabízející krabičkou dietu a po relativně krátké době zhubl, a to opravdu hodně, asi 15kg. Byl z tohoto způsobu stravování nadšený a samozřejmě to dopručoval i mně. ALE. Já jsem velký gurmán, jídlo miluji – a jíst cosi, na co zrovna nemám chuť, v krabičce, se mi fakt nechtělo.

Opravdu. Ta jeho jídla, co mu vozili, se mi moc nelíbila. Taková ta klasická „hotovková“ kuchyně, nic kreativního, nic zajímavého, nic, na co bych měla chuť.

Manžel během let, kdy stále „krabičkuje“, vystřídal asi tři různé firmy. Já tak měla možnost vidět, co jí. A nikdy se mi to nelíbilo.

Vrcholem všeho byla poslední firma, která manželovi vozila zavakuovaná jídla na TÝDEN dopředu. A to se mi už doslova hnusilo, protože jíst něco, co se uvařilo třeba před pěti dny…no děs!!!

Až mě oslovila paní Lucie z Fitness Food Menu, zda bych jejich krabičky nechtěla zkusit. Podívala jsem se na jejich web a teda!!! Ta jídla, co nabízeli, zněla neskutečně lákavě. Nic podobného jsem u ostatních firem zatím neviděla. Zajímavé a kreativní recepty, oříšky, semínka, spousta zeleniny, pohanka, luštěniny, bulgur…prostě každé jídlo tu bylo takové, jaké bych si představovala – a sama bych si ho i vybrala, třeba v restauraci.

Nejdříve jsem ale ukázala jejich nabídku manželovi – který, když to uviděl, okamžitě ukončil „krabičkování“ jinde a přešel k této firmě. A je dodnes naprosto nadšený.

A tak i po tom, co jsem viděla u manžela – jaká jídla mu od Fitness Food Menu chodila – jsem souhlasila a šla jsem do toho. Na týden, že to prostě zkusím. Viděla jsem to tak, že budu mít aspoň na týden „pohov“ od vaření pro sebe (pro děti samozřejmě vařím, denně:) a uvidím, co to udělá.

Jídla, co mi každý den vozili, byla naprosto perfektní. Výborně ochucená, vyvážená a co je důležité, bylo toho tolik! Pět jídel denně – snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře. Hlad jsem rozhodně neměla a pochutnávala jsem si na všem, co jsem jedla.

Nejvíc jsem si užívala jejich svačinky, třeba mandlové mléko s jahodama, brokolicový salát s piniovými oříšky, zázvorovou polévku…no prostě mňam!

Jídlo mi dovezli vždy večer domů – na nadcházející den. Vše zavakuované, čerstvé, popsané, abych věděla, co kdy jíst a zda ohřívat. A řeknu vám, fakt jsem se až těšila, až budu ty dobroty jíst.

Efekt? Po týdnu 2,5kg dole! Přesně s tímto váhovým přírůstkem jsem se „rvala“ od loňského léta a dolů to nešlo, ani za nic! A to jsem si myslela, že jím zdravě. Až teď vím, že jsem dělala chybu. Jedla jsem sice zdravě, ale nepravidelně, velké porce, večer jsem dokonce často nejedla nic. A byla jsem si jistá, že to dělám tak správně… Nedělala.

Přikládám fotku aktuální postavy. A věřte, v plavkách bych se nevyfotila a veřejně to neukázala, fakt hodně, hodně dlouho!!! :)

A co dál? Zatím mi tento způsob stravování maximálně vyhovuje a chci u něj ještě chvíli setrvat. Věřím, že se díky němu naučím, jak správně jíst, abych byla zdravá – mým cílem rozhodně není dál hubnout. Chci se naučit, jak velké porce jíst a hlavně, co přesně a kdy jíst.

Takže – pokud i VY nad něčím takovým přemýšlíte, zkuste Fitness Food Menu, budete nadšení – a hlavně, uvidíte na vlastní oči ten efekt.

Jo a pozor – Fitness Food Menu dělá i speciální menu pro sportovce, bezlepkovou dietu, nebo vegetariány. ;)

ODKAZ: FITNESS FOOD MENU / web
ODKAZ: FITNESS FOOD MENU / facebooku