Deník. Cool Brno Blog – lifestyle magazín s tipy z Brna! Co tu najdete a co naopak ne? :)

Mezi vámi, fanoušky mého blogu, je opět spoustu nových – je vás tu už víc než 55 000 a mně čas od času chodí dotazy, o čem tyto stránky jsou, kdo za nimi stojí – jaká „redakce“ – kdo píše články, tvoří posty na FB? A tak jsem se rozhodla vám dnes napsat, co na těchto stránkách najdete a naopak, s čím se tu nikdy nesetkáte. Hned v úvodu – za vším, co tady, na webu a také na Facebooku Cool Brno Blog čtete, stojí jedna holka, která miluje město, ve kterém žije… :) Žádná redakce, „anonymní novináři a redaktoři“, ale já, Míša Salačová, která do všech článků, postů, dává kus sebe a svého „pohledu“ na dané téma. Snažím se vám přinášet inspiraci a to, co mně samotné připadá na Brnu jakkoliv zajímavé. A mimochodem – pokud i vy máte tipy, novinky z Brna, které by stály za zveřejnění, určitě mi je posílejte, jsem vždy moc ráda!

Na úvod chci napsat, že lifestylový blog Cool Brno Blog, kde najdete informace z Brna z nejrůznějších oblastí, může sice na první dojem působit, jako jiná „mediální stránka, sdělovací prostředek“, kterých je – co se týká informací z Brna, určitě spoustu. Je tu ovšem něco, čím se právě tato stránka odlišuje.

Jedná se o blog – tedy stránka není, co se autorství týká, založená na „anonymních“, nebo na první pohled neznámých autorech – Cool Brno Blog je do velké míry odrazem toho, kdo za ním stojí a za vším veřejně vystupuje.

Veškeré články, tipy na obchody, restaurace, kulturní akce, zajímavosti…jsou subjektivně podávány, jako určitý obraz výběru autora, tedy mě :).

Za stránkami Cool Brno Blog stojím já, holka, která se před necelými 10 lety přestěhovala do Brna a hned si tu zdejší života zamilovala. Jmenuji se Míša Salačová a život v Brně mě baví. Mám toto město opravdu moc ráda, přijde mi zábavné, prosperující, s neustálými novinkami a zajímavostmi – a chci vše, co mně samotné přijde zajímavé, zábavné, inspirativní…předávat i dál. A proto Cool Brno Blog vznikl.

Lidem zde dávám tipy, svoje postřehy na vše, co mně samotné se líbí, s čím se ztotožňuji, co bych sama ze své zkušenosti doporučila – a i to je právě ta odlišnost od ostatních médií, která jsou, většinou, v informacích, které podávají, objektivní.

Samozřejmě – je mi jasné, že ne každému se svým obsahem „trefím do noty“, ale to beru jako naprosto přirozené…. :)

A co na těchto stránkách nikdy nenajdete – opět narozdíl od jiných brněnských médií?
Určitě se tu nikdy nesetkáte s žádnými politicky laděnými tématy, toto je něco, čemu se striktně vyhýbám. Rovněž nepodávám zpravodajské informace – pouze ty, které jsou méně seriózní a mohou lidi v něčem obohatit – příkladem je třeba tip na nově otevřené dětské hřiště. :)

Zásadně nepodávám informace z „černé kroniky“ – to ať si lidé hledají jinde. Můj blog má mít pro lidi pozitivní, zábavný, veselý, přínosný obsah…a negativních věcí je všude jinde spoustu. Takže – žádné nehody, kriminalita a katastrofy.

Nenajdete tu ani značky, obchody, akce…které sama nemám ráda a s jejichž filozofií se neztotožňuji. Pro vysvětlenou – nikdy tu nebudu psát třeba o obchodu, který prodává pravé kožichy, protože toto já zavrhuji…

Můj blog má mým čtenářům přinášet inspiraci, zábavu a užitek. A možnost obrátit se s čímkoliv na jednu konkrétní osobu, která za tím vším stojí – na mě. :)

A pokud i vy máte jakýkoliv tip na něco, co by si na těchto strákách zasloužilo zveřejnění, klidně pošlete – za jakoukoliv inspiraci jsem naopak i já moc ráda… :)