Podzimní novinky v Amande

Jeden z mých nejoblíbenějších obchodů s módou v Brně? Rozhodně Amande Fashion Store na Minské! Tento butik má stále co nabídnout a pokud máte také rádi originální a osobitou módu, kterou v jiných obchodech nenajdete, tady si rozhodně vyberete. Aktuálně tu mají horké podzimní novinky od celé řady italských značek a také od mého milovaného brandu Sugarbird – představím vám je ve své reportáži! ;)

V Amande na Minské, tady si pokaždé něco vyberu, tolik hezkých věcí na jednom místě, to se opravdu jen tak nevidí. Navíc, od té doby, co tu mají i můj oblíbený maďarský label Sugarbird, tak sem chodím ještě snad i raději. :)

Sugarbird mi je se stylem svých kolekcí nesmírně blízký, jsou to dokonale ženské modely, s propracovanými střihy, z perfektních materiálů.

Ty jejich šaty – no pokaždé doslova láska na první pohled! Ať už hledáte šaty na ples, na večírek, nebo na každodenní nošení, určitě tu právě takové najdete. Třeba tyto, dlouhé, černé – no nevypadají dokonale?

A model s motýlky – perfektně sedí, dělá krásnou postavu a je opět jedinečný.

Kromě značky Sugarbird ovšem v Amande koupíte oblečení od mnoha italských značek. Aktuálně tu mají už podzimní kolekci, která je opravdu vydařená – barevná, plná hřejivých svetrů, kardiganů, za pozornost stojí i první kabáty, které se v chladných podzimních dnech budou jistě hodit. ;)

Zajímavé jsou i nejrůznější tuniky, nebo prodloužené košile – v kombinaci s koženou bundou – křivákem, vypadají perfektně!

Skvěle vypadá i tato prodloužená vesta – oblečená na nahé tělo je opravdu velice sexy. ;)

Pokud máte rádi barevné oblečení, tak v Amande mají spoustu kousků v krásných podzimních tónech – těm dominují fialková, okrově žlutá, hnědá, béžová, ale také modrá.

Super jsou i různé roláky, svetry, které vypadají moc dobře třeba k dlouhé sukni!

Holky, určitě běžte novou podzimní kolekci do Amande omrknout – stojí to za to! A pozor – oblečení posílají i přes jejich Facebook, tak ať o tom víte! ;)

Na spoustu fotek krásných novinek z Amande se mrkněte i do fotogalerie! :)

Fashion Store Amande najdete na Minské 55.

ODKAZ: AMANDE / facebook