Děkujeme firmě NANOLAB za dezinfekce a roušky pro brněnský Klokánek

Asi každý z nás si díky situaci poslední doby uvědomuje, že péče o vlastní zdraví a zdraví našich nejbližších je opravdu důležitá a zásadní. A jsou i tací, kterým není lhostejné zdraví druhých, těch, kteří to právě teď nemají úplně snadné. Jedná se hlavně o seniory, osoby v pečovatelských domech, děti v dětských domovech, nebo Klokáncích…  Právě brněnskému Klokánku jsme prostřednictvím našeho charitativního spolku We Love to Help předali dar od firmy Nanolab, která věnovala velkou krabici dezinfekčních pomůcek. Moc ráda bych jim alespoň touto cestou poděkovala – moc si toho vážíme!

Je opravdu krásné vidět v této těžké době, že se najdou tací, kteří dokáží zcela nezjištně myslet i na ostatní. Jak pomoci, být užiteční a zlehčit celou náročnou situaci.

Před časem mě oslovila brněnská firma Nanolab, která na svém eshopu nabízí široké spektrum produktů a pomůcek, které jsou zejména v poslední době zcela nezbytné.

Nanolab má v ohledu bezpečnostních produktů opravdu co nabídnout.
Ať už sháníte kvalitní dezinfekční gely, spreje, roušky, ochranné rukavice, na eshopu Nanolab najdete opravdu absolutně vše. Navíc podpoříte brněnskou firmu, která nabízí vysoce kvalitní produkty.

A právě firma Nanolab věnovala našemu charitativnímu spolku We Love to Help velkou krabici plnou dezinfekčních přípravků – s tím, že můžeme věnovat tam, kde to bude nejvíc potřeba.

My jsme se rozhodli podpořit brněnský Klokánek, se kterým spolupracujeme již dlouho. V Klokánku je mnoho dětí, děti samozřejmě právě v této době trápí více respiračních nemocí a jsou ohožené i koronavirem. A samozřejmě – nejen děti, ale také tety – vychovatelky, kuchařky a celý personál, který je pro fungování Klokánku nepostradatelný.

Jsme rádi, že jsme mohli pomoci – a to díky firmě Nanolab. Děkujeme a vážíme si vaší solidarity!

ODKAZ: NANOLAB / web, eshop
ODKAZ: NANOLAB / facebook 
ODKAZ: NANOLAB / instagram