Módní inspirace pro děti z Original Marines

Opět tu mám článek s módní inspirací pro dětičky – z obchodu Original Marines v Galerii Vaňkovka (fotky jsem vám zde nafotila ještě před uzavřením obchodu). Mají zde už velkou část podzimní kolekce, super je výběr bundiček, podzimních vest a krásné mají i teplákové soupravy. Nakupovat můžete na webu www.originalmarines.cz – zboží vám buď zašlou domů, nebo se předem domluvíte na osobním odběru v prodejně ve Vaňkovce. Mrkněte na mou následující reportáž se spoustou fotek. ;)

Od značky Original Marines pořídíte pro děti absolutně vše, co se týká oblékání. Ať už sháníte oblečení do školy, školky, nebo pro slavnostnější událost, rozhodně si vyberete.

A hlavně – s příchodem chladnějšího počasí to chce pořídit i nějaké teplejší kousky, bundy, teplé vesty, doplňky – čepičky, šátky…to vše zde seženete!

Hlavně co se týká právě dětských bundiček, mají tu ohromný výběr. A nečekejte žádnou „nudu a šeď“ – mají tu tak krásné bundy, že bych některé modely brala ve větších velikostech i pro sebe. Fakt paráda!

Naprosto boží jsou dětské koženkové bundy, v motorkářském stylu pro kluky…

…nebo módní koženková bunda ala křivák pro holčičky. No uznejte, není roztomilá?

Super jsou i teploučké vesty, na podzimní přechodové počasí, kdy ráno bývá už pořádná zima a odpoledne se oteplí, skvělá věc!

Pořídíte tu ovšem i teploučké podzimní bundy v mnoha barvách, stylech, je radost si vybrat. :)

Pro menší děti tu mají krásné věci s obrázky postaviček z pohádek – mě si získaly hlavně dalmatini z pohádky 101 Dalmatinů, pro holčičky super!

Moc se mi tu líbí také tepláky a celé teplákové soupravy – pro kluky jsou hodně stylové! A co si budeme povídat, právě teplákové soupravy děti užijí snad nejvíc. :)

Pro holčičky tu pak najdete roztomilé šatičky, sukýnky, legíny a všechny ty další holčičí věci na parádu.

Nakupovat můžete na webu www.originalmarines.cz – zboží vám buď zašlou domů, nebo se předem domluvíte na osobním odběru v prodejně ve Vaňkovce.

Na spoustu fotek z aktuální nabídky obchůdku Original Marines mrkněte také do fotogalerie. ;)

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / instagram