Dámská jízda…v Brně!:)

Holky? Podnikáte někdy čistě „dámskou jízdu“? Prostě – bez chlapů? Já myslím, že ryze „holčičí mejdan“ občas zažijeme všechny. A takový akce, jak tedy já znám, vůbec nejsou špatný, co?:)

My holky si totiž dobře rozumíme:) Můžeme „drbat“ chlapy a vůbec, probírat takový ty holčičí záležitosti, kterým právě chlapi většinou vůbec nerozumějí, že jo…:) Takže, vůbec není na škodu vzít jednou za čas kámošku a někam vyrazit. A nebo si udělat pořádnou dámskou jízdu doma. I to má totiž svý kouzlo!

Já jsem pro Vás sepsala pár tipů, jak a kde zažít super holčičí mejdan se vším všudy – tady v Brně. Samozřejmě ve vší slušnosti, že? Jsme přece něžné pohlaví a k tomu se nějaké vyvádění moc nehodí. I když – i nám se to občas lehce vymkne z rukou:)

Takže – jak zažít fajn dámskou party? Začnu tou domácí:)

Známou „pyžamovou party“ určitě samy znáte:) Většinou je to o pohodovým posezení s kámoškou, hezky doma, v klídečku, popíjíte vínečko, zobete domácí dobroty. A drbete a povídáte…to především:)

damskajizda1

Na takovou party je ovšem dobré se vybavit, ať jste jako hostitelka skvělá:) Určitě si pořiďte dobré a kvalitní víno, ze kterého Vás ráno nebude bolet hlava. Zapomeňte na „patoky“ z obchodu, vsaďte na osvědčenou kvalitu. Já sama mám fakt vynikající zkušenost s vinařstvím Víno z Kobylí (ach ten jejich Savignon:). Je to fakt dobrý víno – a to tvrdí i můj manžel, který se ve vínech fakt vyzná. Mají spoustu odrůd a rozhodně si vyberete:)

Myslete samozřejmě i na nealko drinky! A opět, buďte originální:) Co třeba pořídit si domů pár různých chutí čajů Bubbleology? V Brně je koupíte buď ve Vaňkovce, nebo v Olympii – čaje jsou vynikající a rozhodně se na dámské jízdě osvědčí:) Já miluju zelený čaj se zázvorem s tapiocou! Ale vybírat můžete fakt z obrovské nabídky možností a kombinací:)

4

Hmmm…co něco „na zub“? Chlebíčky a jednohubky jsou už dost out, vsaďte na něco mnohem lepšího! Co sushi? S tím rozhodně neurazíte:) V Brně Vám rozhodně doporučuji obejdnat si sushi předem přes sushimarket.cz. Jejich sushi je fakt bezkonkurenční! Moc dobré, kvalitní… Zkrátka, budete rozhodně spokojené, holky:)

12246756_164159200604131_1495611322486083683_n

Se zábavou už Vám radit nebudu, o tu se určitě postaráte s kámoškami samy:) Kromě holčičího povídání můžete otestovat nový kosmetický vychytávky, udělat si pleťovou masku, nebo si jen tak lenošte a buďte rády, že jste bez chlapů – a často i bez dětí:)

????????

Často mnohem zajímavější a zábavnější variantou je ovšem to, když vyrazíte někam ven – „do víru velkoměsta“:) Sama se k této „verzi“ taky přikláním nejvíc, je to kolikrát totiž náramná zábava:)

Ovšem, než se půjdete bavit, chce to se pořádně „hodit do gala“. Je dobrý se s kámoškou potkat už doma a hezky si vystylovat společně:) A zapomeňte na nudný outfity, džíny pro tentokrát fakt nechejte doma! Chce to něco mnohem odvážnějšího, sexy, ať se cítíte skvěle a neodolatelně! A pokud opět nevíte, co na sebe (což já sama moc dobře znám, takový pocit zažívám fakt snad denně:) – vyražte se mrknout do mého oblíbeného butiku Sugarbird Brno na Dominikánském nám. 11. Ty šatičky, topy…takový prostě jinde nekoupíte:)

11220056_1095566403794763_9033093000326848597_n

Nádherný věcičky mají taky v Gaudí Store Brno. Tuhle italskou značku mám sama moc ráda už několik let a vždycky si tady něco vyberu. Teď tu mají podařenou „party kolekci“ – ideální právě na ty holčíčí mejdany:) Takže, pokud toužíte být originální a nepřehlédnutelná, je to tady pro Vás to pravé:)

12342337_1515311022094639_2659255963175581668_n

S make upem si určitě samy poradíte, kdyžtak Vám kámoška trochu pomůže:) Další a vůbec asi nejdůležitější věcí je to – kam vyrazit!!! Jasně, v Brně je spoustu skvělých klubů – já sama miluju Flédu, tu její atmosféru. Klub 7nebe má teď nový interiér, takže taky rozhodně stojí za návštěvu.

Vynikající místo je bar Retro Consistorium na Mečové ulici. Mají tu skvělé drinky a taky tu moc dobře vaří:) Takže se tu o Vás postarají se vším všudy – a Vy pak můžete pokračovat, třeba někam do klubu.

12234972_1076208515753373_1441198566847890278_n

Já sama moc ráda chodím taky do restaurace Pavillonu v parku na Kolišti (Jezuitská ulice). Má to tu geniální atmosféru – jedná se o budovu ve funkcionalistickém stylu, která má dokonalé interiéry. Co je ale ovšem u restaurace důležitější, skvěle tady vaří!

pavillon v zime

Co je tu ovšem taky skvělé – večer můžete strávit celý tady, na jednom místě! Po výborné večeři totiž stačí sejít pár schodů – a jste v Runway baru, který je přímo proslulý svými vynikajícími koktejly. Takže – Vaše dámská jízda tu může opravdu pořádně začít:)

bar

Takže holky, běžte to pořádně roztočit!:)

zdroj fotek: pinterest.com