Co nabídne veletrh PRODÍTĚ?

Máte děti, nebo přírůstek do rodiny očekáváte, plánujete? Pak by vám rozhodně neměl uniknout veletrh PRODÍTĚ 2018, který bude od 15. do 18. března na brněnském výstavišti. Kromě pestré inspirace pro rodiče ovšem veletrh nabídne i prodejní přehlídku pro ženy – Svět ženy. Na co se můžete těšit?

Ženy dnes zpravidla obstarávají většinu nákupů, ale často nakupují pro ty druhé. Na výstavě Svět ženy si mohou vybírat ze zboží, které je určené jen a jen pro ně – pro jejich zdraví, krásu, k usnadnění práce nebo čistě pro radost. Představí se výrobci kosmetiky, a to jak světoznámé značky Oriflame a Mary Kay, tak menší české firmy a dodavatelé bylinných a ryze přírodních kosmetických přípravků.

V nabídce nechybí ani ekologické čistící a dezinfekční prostředky. Dalším velkým tématem je zdravá výživa – vše od sušeného ovoce a semínek, přes bylinné čaje a sirupy až po krabičkovou stravu nejen pro zdravé hubnutí. Společnost SteamOne na výstavě předvede výhody napařování oděvů, které je šetrnější a rychlejší než žehlení, odstaňuje pachy, desinfikuje a navíc doma ušetří místo. Na stánku VZP bude připraven klientský servis a podrobné informace o službách naší největší zdravotní pojišťovny i její široké nabídce benefitů pro letošní rok. Návštěvnice jistě potěší originální oblečení designérky Lady Vyvialové nebo nabídka firmy DárečekNaMíru s nápady na kouzelné dárky.

Pokud toužíte po změně stylu, svěřte se do rukou studentů oborů kadeřník a kosmetička, kteří vás zdarma ostříhají a poradí s vhodným líčením. K proměně se nemusíte registrovat, stačí od 15. do 18. března přijít do pavilonu B. Ve čtvrtek 15. března v rámci přehlídky Svět ženy proběhne Mistrovství republiky mladých kadeřníků a kosmetiček se soutěžemi v účesové tvorbě, dekorativní kosmetice a úpravě a zdobení nehtů.

S novinkami, o kterých je dobré vědět, ženy a dívky seznámí pódiový doprovodný program v pavilonu B. Poradí třeba se cvičením nejen po porodu, s výchovou dětí ke správnému čištění zubů nebo s prevencí a léčbou poruch příjmu potravy. O léčení změnou stravy se návštěvnice dozvědí na přednáškách Denisy Cziglové, autorky blogu Food Therapy by Denisa. Prostor dostanou také meditační workshopy Sahadže jógy, trendy v líčení a oblékání. Maminkám, včetně těch budoucích, bude navíc k dispozici bezplatná poradna na témata, jako jsou příprava k porodu, kojení, bezpečnost miminek nebo péče o děti.

Nejvýhodnější vstupenky koupíte online

Pro návštěvníky jsou na etickets.bvv.cz připraveny dva druhy zvýhodněných vstupenek. Po úspěšně provedené online platbě navštívíte veletrh PRODÍTĚ a výstavu Svět ženy za 140 korun jako jednotlivec, za rodinné vstupné pro 2 dospělé a 1 až 4 děti pak zaplatíte jen 240 korun. Na výstaviště se dostanete hlavním vchodem (u zastávky MHD Výstaviště – hlavní vstup) nebo vstupem přes pavilon E v sousedství parkovacího domu Expoparking. Parkovat můžete také přímo v areálu výstaviště, kam vjedete bránou číslo 4. Otevírací doma je od čtvrtka do soboty 9.00 až 18.00 hodin, v neděli 18. března od 9.00 do 16.00 hodin.

ODKAZ: PRODÍTĚ / událost na facebooku

ODKAZ: PRODÍTĚ / web

ODKAZ: PRODÍTĚ / vstupenky