Inspirace z butiku ALLORA

V butiku ALLORA na Dvořákově jsem vám tentokrát nafotila trochu jiné outfity, než obvykle, a to na své kamarádce Markétě, která má jiný typ postavy – velikost L. Věřím, že vás fotky zaujmou – uvidíte, že v tomto obchodě se krásně můžete obléct všechny!

Holky, já věřím, že právě takovou módní inspiraci oceníte, co říkáte? Alespoň uvidíte, jak krásné oblečení vypadá oblečené na někom jiném, než na mně… :)

Moje kamarádka Markéta má zcela jiný typ postavy, než já. Má plnější hrudník, větší boky, stehna – její velikost je L. Ovšem i vy, co máte ještě větší velikosti, se v butiku Allora obléknete.

Co v butiku ALLORA aktuálně najdete? Nooo, málo toho fakt není. :) S příchodem jara do obchodů přichází i spoustu novinek a nejinak je tomu také v případě butiku Allora.

V tomto obchodě koupíte módu od mnoha italských brandů – mě si asi nejvíc získal ten nejnovější zde, IMPERIAL, jsou to fakt úžasné modely, nesmírně ženské, s propracovanými detaily. Líbí se mi také, že tato značka ve svém oblečení spojuje elegantní a sportovní styl, což ve výsledném efektu vypadá skvěle!

Kromě oblečení italských značek rozhodně stojí za pozornost autorská kolekce – řada MIA, kterou navrhuje přímo majitelka butiku, paní Mirka Kubík.

Oblečení MIA se vám nechá ušít na míru, můžete si sami vybrat materiál, detaily…a hlavně, moc fajn je, že vám takové věci prostě zaručeně budou sedět.

Líbí se mi také nejrůznější bundičky, sáčka, které se budou právě teď, na jaře, víc než hodit. :)

Pokud hledáte šaty, tak i ty tady pořídíte! Šatičky tu mají jak v elegantním stylu, pro více slavnostní a okázalé příležitosti, tak i jednoduché, sportovní, pro běžné, každodenní nošení.

Super je tady výběr i doplňků – jsou to nejrůznější pásky, klobouky, kabelky, čepice, ale také bižuterie… :)

Spoustu krásných outfitů oblečených na Markétě, z butiku ALLORA, si prohlédněte detailně také ve fotogalerii!

Butik ALLORA najdete v centru Brna, na Dvořákově 44/14, oblečení ovšem můžete objednávat i přes Facebook – viz odkaz níže.

ODKAZ: BUTIK ALLORA / facebook