Cheers to 5 Years – Waterdrop slaví 5. narozeniny!

Na sklonku minulého roku jsem vám zde představila značku Waterdrop a také waterdrop® Signature Store, který je nově otevřený v centru Brna, na Rašínově 4. Značka Waterdrop se zabývá pitným režimem a navíc má i v rámci nabízených produktů velmi ekologický charakter. Waterdrop – to jsou v první řadě skvělé Mikrodrinky waterdrop®, které jsou bez konzervantů, bez cukru a barviv, plné výtažků z ovoce, bylinek a chutnají opravdu výborně! Ochutíte si jimi vodu, která se vám hned lépe pije. :) Značka Waterdrop navíc nyní slaví své již 5. narozeniny a k té příležitosti si pro vás připravila celou řadu překvapení. Víc v následujícím článku!

Celý koncept a filozofie značky Waterdrop jsou mi velice blízké. Cílem tohoto rakouského brandu je, aby lidé pili více vody – i té „obyčejné“, kohoutkové. Tímto přístupem se obecně dá snížit i spotřeba plastových lahví od nápojů, které jsme zvyklí kupovat. Jak mi dáte asi za pravdu, „obyčejná“ kohoutková voda celé řadě lidí zkrátka nechutná… Waterdrop proto nabízí jedinečné produkty, Mikrodrinky a Mikrotea waterdrop®, kterými si můžete vodu ochutit. A hned se vám bude lépe pít – takto ochucená voda totiž skvěle chutná!

Značka Waterdrop byla založena nyní přesně před 5 lety ve Vídni a obecně se zabývá pitným režimem a hydratací organismu – a to zejména v ohledu našeho zdraví a také ekologie. Waterdrop nabízí unikátní Mikrodrinky nebo Mikrotea – jedná se o speciálně sestavené přísady na ochucení pramenité a také hlavně kohoutkové vody. Mikrodrinky jsou v podstatě malé “kostky”, které jednoduše vhodíte do vody, klasické, sycené, studené, nebo teplé (v případě Mikrotea). Kostka se okamžitě rozpustí, bez nutnosti míchaní, nebo protřepání.

Mikrodrink vodu ochutí, dodá jí chuť ovoce, bylinek…
To důležité – veškeré Mikrodrinky, nebo Mikrotea waterdrop® jsou bez cukru, bez konzervantů, chemie a barviv.

Mimo pestrou škálu mnoha Mikrodrinků, nebo Mikrotea waterdrop® značka Waterdrop nabízí i doplňkový sortiment, týkající se samozřejmě pitného režimu. Jsou to v první řadě nádherné lahve, hrníčky, brčka z nerezu, karafy, skleničky…

Lahve jsou v nabídce buď z nerezu, které udrží nápoj horký až 12 hodin, studený pak po dobu 24 hodin, nebo z borosilikátového skla, které je tvrzené a odolnější. K zakoupení tohoto typu lahve dostanete zdarma navíc i termoobal ve stejném designu, jako je lahev.

Jak zmiňuji v úvodu, značka Waterdrop letos slaví své 5. narozeniny, kdy oslavy jsou pojmenované Cheers to 5 Years!

Ano, oblíbené Mikrodinky waterdrop® jsou zde už 5 let a těší se mimořádné oblibě už téměř ve 12 zemích na světě. Za tu dobu se Mikrodrinky naučilo pít víc než milion zákazníků!

Značka Waterdrop si na oslavy svých 5. narozenin připravila celou řadu překvapení pro stálé i nové zákazníky, které se budou po dobu 2 týdnů, od 20.2. do 6.3., představovat tak, aby si každý našel svůj oblíbený produkt a výjimečnou cenu. 

V nabídce tak na vás čekají absolutní novinky, ale i designové limitované edice, oblíbené dárečky k nákupu a také doprava zdarma při nákupu nad 250,-!

Mimo to, oslavovat se bude poprvé až s 50% slevami na stylové doplňky. Mimo celou řadu novinek a výhodných nabídek bude k dispozici i promo kód se slevou 15%!

Seznamte se se značkou Waterdrop a ochutnejte skvělé Mikrodrinky a Mikrotea! Pečujte o sebe, dodržujte pitný režim tímto skvělým způsobem, kdy navíc nižší spotřebou plastu myslíte i na naši planetu. Zastavte se do waterdrop® Signature Store Waterdrop v Brně na Rašínovu a využijte některé z narozeninových nabídek, akcí a udělejte si radost – Mikrodrinky, nebo i stylovým doplňkovým sortimentem.

Veškerý sortiment Waterdrop koupíte také na e-shopu Waterdrop.

Nový waterdrop® Signature Store Waterdrop najdete v centru Brna, na Rašínově 4.

ODKAZ: WATERDROP / web, eshop
ODKAZ: WATERDROP / facebook
ODKAZ: WATEDROP / instagram