Buď chlap! Ve stylovým oblečení!

Jako člověk, který miluje módu a vše kolem ní, se samozřejmě také dívám na ostatní lidi, jak chodí oblékání a jaké vytváří outfity. A něco Vám povím! Všímám si, že hezky a vkusně oblečených mužů stále moc není… Alespoň, přijde mi, že pánové co se módního stylu týká, stále tak trochu tápou. Což je ovšem obrovská škoda! Pánové, mám pro Vás tip, jak na to! Buď chlap! Ve stylovým a originálním oblečení!

Když se tak nad tím zamyslím, my, ženy, máme ten pozitivní vztah k módě asi už geneticky daný. Obecně chceme vypadat dobře, chceme se líbit – mít hezkou postavu, být hezky nalíčené, učesané a samozřejmě, krásně oblečené. Ono se to vlastně od našeho pohlaví asi i nějak tak „očekává“. Ruku na srdce – když  na ulici potkáte ženu, která vypadá, že hřeben a make-up jsou pro ní cizí slova, rázem si vytvoříte ne příliš lichotivé mínění…

Za to u mužů je to jiné. Chlapovi je prostě ve velké většině případů úplně jedno, co si obleče. Hlavně ať to splní účel, jaký to má mít – ať to zahřeje. Na nějakou parádu se pánové moc neohlíží… Přece – chlap, vůdce smečky, jehož hlavním úkolem je zaopatřit rodinu, má úplně jiné starosti. OMYL!!! Nežijeme už v pravěku a role nás, žen, ale i mužů, se trochu změnily. A proto – myslím, že i chlap by měl vypadat hezky. A hlavně, měl by být hezky oblečený. Totiž – i to, jak vypadá, o něm do velké míry mnohé vypovídá!

Je mi jasné, že zálibu v nakupování, „courání“ po obchodech – s kámoškou, čtení módních časopisů…nic z toho v mužích asi nikdy neprobudíme. A možná, ani nechceme – v tomto jsou přece CHLAPI! Ale – obětovat chvíli svého drahoceného času, výběrem a nákupem oblečení, by rozhodně mohli. Ale jak na to, kde nakupovat, aby naše drahé polovičky nemusely znechuceně chodit po obchodech?

Pánové, pokud se Vám do obchodů prostě nechce – což chápeme, ale i tak chcete, aby Vám to slušelo, rozhodně vyzkoušejte tento můj tip – nedávno jsem objevila hodně zajímavý stránky, eshop Buď chlap!, kterej je zaměřenej jen čistě na Vás, na chlapy.:) Tedy, na módu pro každýho z Vás, vyberete si tady totiž naprosto všichni.

Ruku na srdce, eshopy s oblečením za sebe obecně moc nemusím, protože většinou nabídka není nic moc…ALE! Na eshopu Buď chlap! mají fakt tak krásný věci, že jsem neváhala a hned jsem sem „nasměrovala“ svého manžela, který nějaké „výlety“ do obchodů taky moc nemusí. Na Buď chlap! se dají koupit stylový věci, originální a mimo jiné, taky cenově dostupný. Což pány jistojistě taky potěší – protože investice do oblečení je pro ně (narozdíl od nás, žen), často považována za lehce zbytečenou…:).

Super taky je, že na eshopu Buď chlap! se pánové oblečou doslova od hlavy až po paty. Mají tu oblečení pro úplně všechny příležitosti, na každodenní nošení, do práce, na sport, na posezení s kamarády, nebo i na víc okázalé příležitosti.

Kromě toho tu najdete taky spodní prádlo a obrovské mnnožství nejrůznějších doplňků – motýlky, kravaty, pásky, batohy, kšiltovky, manžetové knoflíčky, ale třeba i náramky… A pozor, koupíte tady dokonce také boty – a moc pěkný!:)

Tak co pánové, myslím, že informace o takto zajímavým eshopu by pro Vás mohla být více než cenná, hmmm?:) A těch pár minut, na pohodový nákup, hezky v klídku, doma, si, myslím, najdete úplně všichni…:)

Mrkněte do fotogalerie pod článkem, jaký krásný outfity si tu můžete vybrat!

ODKAZ: BUĎ CHLAP! / web, eshop
ODKAZ: BUĎ CHLAP! / facebook