I na jaře – hlavně v teple…:(

Po delší době jsem tu opět s článkem věnovaným módním trendům. No. Původně jsem myslela, že napíšu nějakou úžasně barevnou, jarní, sukýnkovou inspiraci. Ale pro ten děsivý fakt, že venku každou chvíli prší, sněží, mrzne a na holý nohy v šatech si troufne jen málokdo, musím svůj módní článek zasvětit – ač nerada – opět teplým outfiům.

Jak já se na tu jarní módu těšila! Kabátů a zimních věcí mám už vyloženě po krk a těch pár málo jarních dnů, které už byly, mě vyloženě nakoply svěží a vyloženě jarní módní náladou. Už jsem se těšila, jak si opět obleču vesele barevný šaty, jak vynosím svoje milovaný džínový bundy, bombery, jak si obuju Vansky, tenisky… A přišlo co? Kosa jako blázen! A s ní dokonce i sníh…:(

Takže nezbývá nic jiného, než buď nevylézat z domu, nebo si ten kabát prostě a jasně zase oblíct. Jinak to nejde. Je to sice smutný, ale i teď, na jaře, musíme módní kreace vytvářet převážně ze svetrů, kabátů a teplejších věcí.

Proto – abyste i v tom smutném a studeném jaru měli aspoň špetku inspirace (která mě samotnou už v takový situaci opouští), mám tu pár tipů na teplejší outfity, který pořád vypadají hezky.

  1. Kožený křivák. Spása, která zahřeje a vypadá pořad skvěle. A když už je „echt kosa“, hoďte pod křivák teplej svet. Klidně, ať je vidět, ať je delší než bunda samotná, nevypadá to vůbec zle…:)
  2. Vesty. Pokud nebude venku zrovna minus pět a Vy můžete vyrazit tak úžasně na lehko, vezměte si pro jistotu – že opět zasněží – vestu. S vestou jen tak lehko neprofouknete a pozor, vesta, coby outfit, se už tváří hodně „jarně“!:)))
  3. Svetry. Hmmm. Svetr je prostě často děsná nuda. Ale nutnost, protože dobře plní ten účel, jakej má mít – teda, že zahřeje. Když už svetr, tak vyberte takový, který hezky vypadá a je v univerzální a světlé barvě (je přece jaro, tak na černou zapomeňte:))). V kurzu jsou teď pudrově růžová, šedivá, krémová… Nic převratnýho, ale parádu s tím udělat můžete.
  4. Kardigany. Kardigany jsou kreativnější, než svetry, protože se dají zajímavě kombinovat – vynikne i to, co máte oblečené „ve spod“. Ale pozor – zase moc nezahřejí!

5. Jarní kabáty. Některé dny – i teď, na jaře, je kosa tak děsivá, že to bez kabátu prostě nejde. Vsaďte opět na
světlejší tóny, které alespoň připomenou, že máme vlastně jaro…:)

A hlavně, nepropadejte panice, brzy bude zase líp!:) Teda, pevně v to doufám.

Zdroj fotek: www.pinterest.com