Brýlová inspirace – novinky z oční optiky Apia

Pokud nevíte, kam v Brně pro kvalitní dioptrické, nebo sluneční brýle, zkuste oční optiku Apia (najdete v Olympii, nebo v centru na Masarykově). Mají tu obrovský výběr, navíc vám tu změří zrak. A každou chvíli mají mnoho novinek – nedávno jsem vám zde pro inspiraci pár kousků brýlí nafotila, stojí za pozornost. Mrkněte v následujícím článku! ;)

Brýle jsou můj snad nejoblíbenější módní doplněk! Který navíc plní velice zásadní funkci – chrání náš zrak. Brýle nosím celoročně, sluneční a nyní i antireflexní, které jsou super – chrání zrak před zářením z monitoru počítače, telefonů, před zářením z umělého osvětlení, jsou bezva i na řízení. Ty antireflexní jsem si nedávno pořídila v oční optice Apia v brněnské Olympii, kde mají, co se brýlí týká, absolutně nejlepší výběr v Brně.

Opravdu – právě antireflexní brýle jsem sháněla dlouho a až tady jsem sehnala. Navíc tu jsou opravdu moc milí a vstřícní, takže s vámi budou dlouho vybírat, ladit, zkoušet…

Oční optiku Apia najdete v Brně na dvou místech, v Olympii a také v centru Brna, na Masarykově. Já ovšem nejčastěji chodím právě do prodejny v Olympii, kde je výběr opravdu nejlepší a nejpestřejší.

V optice Apia mají celou řadu brýlí skvělých značek a najdete zde i opravdu jedinečné, lehce výstřední a neokázalé kousky – zajímavé tu teď mají třeba ty od značky Gucci.

Mimochodem – výrazných, zdobených, nebo dokonce brýlí s barevnými obroučky, se vůbec nebojte! Stačí, když si k nim vezmete více jednoduchý outfit, což ve výsledném efektu působí skvěle. ;)

Optika Apia zaváděla do ČR a SR většinu světových značek (Giorgio Armani, Chanel, YSL, Fendi, Valentino, Vogue, Police, Givenchy, Chopard a další) . V současné době kromě maloobchodu má velkoobchodní zastoupení pro ČR jednoho z největších výrobců brýlí na světě, který má ve svém portfoliu značky jako Montblanc, Tom Ford, Swarovski, Roberto Cavalli, Just Cavalli, Timberland, E.Zegna.

Já jsem vám zde nedávno nafotila novinky, které mě oslovily – jsou od značek Gucci, Saint Laurent, Cartier…

…a nově je zde řada brýlí Osmany Lafitta, mimochodem, právě tuto značku má oční optika Apia v Brně exkluzivně.

Jedná se o brýle dioptrické, ovšem, není problém nechat upravit právě na antireflexní, tedy i bez dioptrií – tak, jak to je v případě brýlí, které jsem si zde koupila já.

Jak se vám brýle z optiky Apia líbí? Já věřím, že by si zde vybral naprosto každý, že? ;)

Oční optika APIA má v Brně dvě pobočky, v Olympii a v centru na Masarykově. Brýle v článku jsou focené na pobočce v Olympii.

Na více fotek brýlí se podívejte také do fotogalerie.

ODKAZ: OČNÍ OPTIKA – web / facebook

ODKAZ: ORIGINÁLNÍ BRÝLE.CZ – eshop / facebook