Krásný novinky v butiku Italská móda – Diverso!

V butiku Italská móda na Křenové jsou k dostání úžasné novinky! Opět jsem je pro vás nafotila, ať máte přehled a inspiraci – čtěte dál! ;)
Za Blankou Kučerovou do butiku Italská móda – Diverso, na Křenovou 37, si zajdu vždycky moc ráda. Většinou si odtud něco hezkého na sebe odnesu a co víc, je tady vždycky moc fajn atmosféra. Takový ten správý “babinec”, kdy si popovídáte, nejen o módě. :) Zkrátka, je tady cítit osobní přístup k zákazníkovi a toho si taky cením.
V tomto malém obchůdku se často skrývají doslova velké poklady. Já si už tady pořídila spoustu krásných kousků, které stále patří k těm nejoblíbenějším v mé šatní skříni. Většinou jde o zajímavé věci, na které jsem v jiných obchodech nenarazila. Koupila jsem si tu mé milované prodloužené košile, zajímavé kabáty a také šaty.
A jaké tu teď najdete novinky? Asi nejvíc vám řeknou fotky celé řady outfitů, které jsem tu pro vás nafotila. Jak se vám líbí? ;)
Naprosto úžasné tu jsou různé kabátky, které můžete nosit buď pod bundu, nebo až bude tepleji i samostatně. A můžu říct, že jsou z naprosto skvělých materiálů!
Zaujal mě i tento trenčkot – má průstřihy na loktech, které z něj dělají opět velmi originální kousek.
A co teprve tato sáčka, košile – opět co kousek, to zajímavý model!
Mimochodem, velkou parádu uděláte i s na první pohled jednoduchým rolákem!
Nebo střihově zajímavou mikinou.
Super věci, že? Za mě jeden z nejoriginálnějších butiků v Brně! ;)
Na spoustu fotek se podívejte také do fotogalerie.

Butik Italská móda najdete v Brně na Křenové 37.

ODKAZ: ITALSKÁ MÓDA / facebook