Novinky u Nespressa

„Bez kafe, ani ránu!“ To je moje heslo. :) Protože dobrá káva neodmyslitelně patří k mému každodennímu životu, má místo i tady, na mém blogu. A když kávu, tak Nespresso, už řadu let. Taky máte rádi? Pak si přečtěte o novinkách – nové, limitované edici kávy, kterou tu teď mají.

Dát si dobrou kávu, i několikrát za den – to jsou moje rituály, na které se vždy těším a dokážu si je i patřičně vychutnat. Co se značek kávy týká, jsem už hezkou řádku let „věrná“ Nespressu – jejich káva mi skutečně chutná, mám své oblíbené řady a ráda ochutnávám i novinky.

A právě o nové edici kávy vám chci dnes napsat.
Po hodně vydařené vánoční řadě Nespresso nedávno uvedlo další novinku – limitovanou edici dvou káv – Arabica Ethiopia Harrar a Robusta Uganda. 

Nové kapsle byly inspirovány poutavými legendami o původu kávy, které se odehrály v Etiopii, zemi původu kávy Arabica, a v Ugandě, jednom z míst, odkud pochází odrůda Robusta.  

Obě kávy jsem už měla možnost vyzkoušet – jsou chuťově opravdu zajímavé, intenzivní. Asi víc si mě získala Robusta Uganda, která je sama o sobě sladší a má velmi intenzivní chuť.

Pro doplnění káv z této Limitované Edice Nespresso navázalo spolupráci se švýcarským designérským studiem, Atelier oї, které navrhlo krásné servírovací podnosy. Tyto podnosy z nerezové oceli byly inspirovány tradičním africkým kávovým rituálem a vzor na nich je připomínkou po staletí trvající historie zpracování oceli a složitého ryteckého umění.

Až budete mít příležitost – určitě vyzkoušejte, věřím, že vám nová edice také zachutná! ;)

Novou edici kávy si můžete koupit v Nespresso Boutique, který najdete v Brně na nám. Svobody 13.

ODKAZ: NESPRESSO / web
ODKAZ: NESPRESSO / facebook