BOI-ING! Ten nejlepší korektor – od BENEFITu!

Taky je pro Vás KOREKTOR jeden z nejnutnějších, životně nepostradatelných beauty produktů? Pokud ANO, máme pro Vás TIP na ten opravdu „BEST“!

1525262_504016319703911_425182349_n

Kvalitní KOREKTOR je asi pro všechny z nás, milé dámy, nutnost, že? Je to totiž náš tajný pomocník, mystifikátor, který dokáže zakrýt těch několik málo nedostatků, které občas (velmi občas, že?:) máme. A my pak díky němu opět vypadáme jako ta krásná stvoření, zcela bez chyb.

Ovšem, pokud toto po věci jménem KOREKTOR chceme, musíme od něj očekávat absolutní kvalitu a především, skvělou krycí schopnost (takovou, že dokáže krýt, ale přitom nás nepřemení na „sádrový“ look).

A věřte, jeden takový, zázračný a na kosmetickém trhu už několik let absolutně nejprodávanější, existuje (třikrát hurá za takový vynález!!!).

Stojí za ním beauty label BENEFIT a korektor se jmenuje BOI-ING. Už jste se s ním seznámily?

boi2

 

BOI-ING má dokonalou krycí vlastnost a pokud vybere ten správný odstín, dokáže být pro Vás velmi nápomocný. Můžete ho totiž aplikovat na absolutně veškeré nedostatky, které Vaše pleť momentálně má. Ať už je to akné, zarudnutí, pigmentové skvrny, nebo (můj osobní nepřítel č.1) – kruhy pod očima. Na ty je BOI-ING skutečně expert.

Nemusíte se vůbec obávat nepřirozeného vzhledu, který nám občas jiné nekvalitní korektory „darují“. Zkrátka BOI-ING Vám prokáže přesně tu službu, jakou od korektoru očekávate. A tak to má být:)

boi1

Pro více info o značce Benefit přejděte na Facebook: BENEFIT COSMETICS CZECH REPUBLIC, nebo na oficiální web tohoto labelu: BENEFIT COSMETICS