Mezinárodní dětský muzikál v brněnském SONO centru!

V brněnském SONO centru proběhne unikátní dětský umělecký projekt – muzikál LABYRINTY DĚTSTVÍ!

V novém a zcela jedinečném hudebním klubu v Brně – v SONO centru – proběhne 8. srpna dětský mezinárodní projekt, muzikál LABYRINTY DĚTSTVÍ. A v čem je tak unikátní?

Tento mezinárodní dětský umělecký projekt běží již šestým rokem a účinkují v něm děti ve věku od 11 až 16 let. Probíhá pod patronátem ruské státní korporace pro jadernou energii Rosatom.

Účinkující pochází z „nukleárních“ městeček, ve kterých se nachází atomové elektrárny a ve většině případů se jedná o děti zaměstnanců právě těchto elektráren. Tyto mladé talenty pochází z Ruska, Běloruska, Ukrajiny, Maďarska, Bulharska, Vietnamu, Turecka a samozřejmě i České republiky.

Letošní muzikál pod názvem Labyrinty dětství, který se bude odehrávat 8. 8. 2014 v Sono centru v Brně od 15:00, vypráví životní příběh všedních puberťáků, připravujících se k dospívání a všem novým pocitům, které to s sebou přináší. Vystoupení bude částečně v ruštině a částečně v angličtině.

lab1

Takže pokud máte 8. srpna volno v kalendáři, bežtě se i se svými dětmi podívat na tuto zajímavou akci do SONO centra, věříme, že bude stát za to!:)

 

Vstup je zcela zdarma a jsou vítáni lidé všeho věku!

Oficiální stránky projektu: NUCKIDS

Oficiální stránku music clubu SONO: SONO CENTRUM