A je to tady! Vánoce se blíží!

I když se Vám některé skutečnosti možná nemusí líbit, je nutné dokázat si je přiznat:) Ano, i když si to možná zatím odmítáte připustit a děláte, že se ještě vlastně vůbec nic neděje, realita je taková, že ač chceme, nebo ne, je to OPĚT TADY! Co? Blíží se Vánoce! Někomu z Vás se teď možná lehce orosilo čelo, nebo se Vám podlomily kolena…

james4

…a těm z Vás, kdo ještě věříte na Ježíška (a proč ne…:) se naopak objevily jiskřičky nadšení v očích. No, upřímně, je mi jasný, že takových lidí, kdo na Štědrý den sedí zbožně u stromečku a u otevřeného okna očekávají přílet Ježíška, asi fakt moc není…teda, pokud jim tak kolem 4, 5 let. Nás, starší jedince, naopak každé Vánoce tíží váha odpovědnosti, toho „Ježíška“ odpovědně zastat, jak nejlépe to dokážeme.

Co to obnáší v praxi? Pro většinu z nás, hodiny a hodiny lítání po obchodech, kdy jsme ve výsledku zpocení, vynervovaní, zničení a totální vydeptaní – z těch davů, ucpaných silnich a především, z vlastní neschopnosti objevit a koupit něco: originálního, vkusného, levného a především takového, co by dotyčnému udělalo zaručenou radost.

A PROTO!!! Ano, přiznejme si krutou realitu předvánočního stresu včas a začněme to řešit! Včas!:) A ideálně – z pohodlí svého domova, v klidu a ano, opět to zopakuji – s předstihem. Pokud si totiž teď objednáte dárky přes eshop, můžete mít fakt 100% jistotu, že Vám prostě dojdou včas.

A PROTO! Abyste věděli, KDE a CO nakupovat – budu mít pro Vás až do Vánoc, tady, na blogu, spoustu tipů na fajn nákupy – především na eshopech, ať si do ulic vyrážíte vánoční atmosféru jen užívat (a ne se mačkat po obchodech).

jamesl3-442x623

Dnes mám pro Vás tipy na krásné, stylové a designové dárky z eshopu JAMES LIVING. Tento eshop založil brněnský sympaťák Jakub a já mu fakt fandím. Proč? Protože Jakub se nebojí jít svojí vlastní cestou a snaží se prorazit se značkami, které u nás ještě třeba nejsou tolik známé, ovšem, nabízí krásný věci, o kterých je prostě škoda nevědět. Já jsem Vám už o Jakubovi a jeho značce „James Living“ na blogu dřív psala – pokud jste moje články ještě nečetli, můžete to napravit:) –  ZDE.

james6

james7

James Living – to jsou bytové doplňky, nábytek, ale i nádobí, nebo bytový textil ve skandinávském stylu, který je mimochodem už delší dobu obrovsky populární. Skandinávský styl je ve své podstatě čistý, jednoduchý a má ve svém designu velmi blízko k přírodě.

jamesl-481x623

Na eshopu James Living najdete spoustu krásných věcí, které by určitě mohly být super dárkem, který rozhodně potěší – celý sortiment totiž nepostrádá velkou dávku originality – podobné věci v běžných obchodech fakt neseženete.

Kromě nábytku si tu můžete vybrat krásné a stylové nádobí, doplňky do kuchyně, ale i bytový textil – polštářky, povlečení a dokonce i šperky. Vybírat můžete z mnoha značek – já bych Vám za sebe doporučila Miss Étolie – jsou to krásné věci do kuchyně v opravdu roztomilém designu:)

jamesL

Navíc – James Living nabízí i speciální vánoční sortiment, který se může hodit nejen, coby dárek – potěšit může i Vás, coby doplněk domů, nebo coby nádherná ozdoba na stromeček.

james2

james3

Příště se ohlásím s dalšími tipy pro Ježíška! A moje rada na závěr? Zachovat klid, pořizovat dárky včas a v klidu a hlavně, Vánoce si pořádně užít! :)

ODKAZ: JAMES LIVING / web, eshop

ODKAZ: JAMES LIVING / facebook