7 tipů na nejlepší dárky pro kamarádku

Lámete si hlavu nad tím, co nadělit vaší kamarádce k narozeninám, svátku nebo pod stromeček? Dáváte ji každý rok něco jiného, ale už vám dochází nápady? Dárek by měl být originální, praktický a hlavně by ji měl potěšit. Zkuste se zamyslet nad tím, co ráda dělá ve svém volném časem nebo co děláte rády společně. Pokud si stále nevíte rady, podívejte se na naše tipy, které vám dodají inspiraci.

Aroma difuzér a vonné svíčky

Pokud vaše kamarádka miluje příjemné vůně a relaxaci, budou vonné svíčky nebo aroma difuzér to pravé. Dnes již můžete pořídit designové elektrické difuzéry, které skvěle zapadnou do každé domácnosti. Stačí do něj nakapat pár kapek esenciálního oleje a je to. Pokud vaší kamarádce nevyhovuje elektrický difuzér, můžete sáhnout po tradičních vonných svíčkách nebo tepelných aromalampách. 

Dárek s vlastním potiskem

V poslední době se velmi oblíbeným dárkem stávají dárky s potiskem. Můžete si vybrat již předpřipravený motiv nebo vytvořit vlastní potisk. Alternativou jsou také produkty s fotkou. Nechte potisknout tričko vlastní fotkou, hrnek nebo polštář. Vyberte nejlepší fotku, na které máte společné vzpomínky. Pokud nepatříte mezi kreativce nebo nemáte vhodnou fotku, můžete vybrat některý z vtipných motivů nebo motiv pro nejlepší kamarádky. 

UV gely na nehty nebo kosmetika

Kosmetika a laky na nehty jsou sázkou na jistotu pro každou ženu. S kvalitním krémem, tělovým peelingem ani dekorativní kosmetikou nikdy nešlápnete vedle. Darujte kamarádce něco netradičního a zkuste UV gel na nehty. Práce s UV gelem je velmi jednoduchá s efektivním výsledkem. Při volbě kvalitního gelu, nehty vydrží velmi dlouho.

Dárky pro cestovatelky

Patří vaše kamarádka mezi vášnivé cestovatelky? Není nic jednoduššího než ji pořídit něco, co se jí na cestách bude hodit, nebo co ji pomůže zaznamenat vzpomínky. Nabízí se například:

  • stírací cestovatelská mapa,
  • cestovní kosmetika,
  • termoska nebo hrnek s potiskem,
  • bezpečnostní ledvinka na peníze,
  • malý reproduktor,
  • skládací batoh,
  • cestovatelský deník.

Vymyslet se toho dá opravdu spousta. Pokud je vaše kamarádka milovnice kávy, můžete ji nadělit cestovní aeropress. Pokud nevydrží bez jógy, pořiďte ji sbalitelnou jógamatku. Pokud často vyráží na dlouhé treky, nadělte ji filtr na vodu. 

Originální fotoalbum nebo fotokniha

Fotek je všude plno. Vzpomínky máte uložené v mobilu, v počítači nebo na sociálních sítích. Není však nad to, otevřít jednou za čas fotoalbum. Kamarádce můžete nadělit originální fotoalbum s poukazem na vyvolání fotek. Alternativou jsou oblíbené fotoknihy, které si můžete jednoduše vytvořit v některém z online nástrojů. Kromě fotek můžete přidat i textové informace např. datum, místo nebo rovnou nějaký pikantní příběh nebo zážitek, který se k fotce váže.

Zdravá výživa

Potrpí si vaše kamarádka na zdravé výživě? Není nic jednoduššího než jí sestavit balíček zdravých pokrmů a nápojů. Navštívit můžete kamennou prodejnu nebo vše vyřídit v online obchodě a vybrat produkty, na kterých si vaše kamarádka pochutná. Oblíbené jsou ořechy, semínka, sušené ovoce, ořechová másla, ale i produkty na pečení nebo slazení.

Společný zážitek

Společné zážitky jsou mnohdy lepší než fyzický dárek. Nadělte vaší kamarádce poukaz na společnou aktivitu. Vyrazit můžete do wellness, do kavárny nebo restaurace na dobré jídlo, na víkendový výlet do blízkého města objevovat památky nebo na adrenalinový zážitek jako je bungee jumping či let balónem.