Nový BRuNO FAMILY PARK v Brně!

Další skvělá zpráva pro Brno! Už tento týden se nám zde totiž otevře zcela nový a naprosto unikátní park pro celou rodinu – BRuNO family park! To mi samozřejmě nesmí uniknout – proto Vám přináším víc informací, co přesně toto výjimečné místo nabídne. A máte se opravdu na co těšit:)

12088461_1232441973447899_6755656421426475787_n

Můžu Vám říct, že jako máma dvou malých dětí vždycky ocením, když v našem okolí vznikne něco nového, zajímavého, kam můžeme celá rodina zajít a kde to bude děti bavit. Určitě to jako rodiče sami znáte:) Navíc – když takové místo nabídne i něco navíc, než „pouhou zábavu“ – je skvělé, když se tu děti mohou i něco naučit, mohou se tu hýbat a pozitivně rozvíjet. A přesně takový je i zbrusu nový BRuNO family park ve Slatině, který nabídne všem členům rodiny naprosto všestranné vyžití!

BRuNO family park se otevře veřejnosti v Brně-Slatině 28.11.2015. Je to zcela unikátní herní centrum pro celou rodinu, které na ploše 3800 m2 nabídne přes 40 atrakcí, 2 rodinné restaurace s narozeninovými salonky, programy ve 3 tvořivých dílnách a dětské fitness cvičení.

little-gym.1

A co přesně Vám BRuNO family park nabídne? B první řadě skvělé herní centrum, kde je vymezený prostor pro děti různých věkových kategorií.

Hlavní prostor nabídne atrakce pro děti od 4 do 15 let.
Dominantou jsou Brunův, Opičí a Pavoučí komín, které jsou vzájemně propojeny tunely a chodbami.
Další atrakce – trampolína, třípatrová prostorová síť, 14 patrový labyrint, lanové mosty a visuté žebříky, závěsné banány, chobotnice, autodrom, plovoucí lodičky, skluzavky, tobogány, 90 m podzemních chodeb, Čapí oko – panoramatická vyhlídka se skleněnou podlahou ve výšce 22 m.

Na své si tu ale také přijdou malé dětičky, ve věku od 0 do 4 let – „Mláďata“. Pro ty je tu samostatný prostor vybaven atrakcemi a hračkami pro malé děti.
Všechny atrakce jsou vytvořeny na míru herního centra BRuNO family park a jsou určeny jak pro děti, tak i pro dospělé. Pro rodiče, kteří budou chtít čekat na svoje děti v klidu při čtení nebo práci, bude k dispozici čítárna s vysokorychlostním připojením na internet.

Kromě vyžití pro děti na mnoha výše zmíněných atrakcích tu je ovšem také něco navíc – pro rozvíjení dětské kreativity a tvořivosti. Celý obrovský prostor BRuNA totiž nabízí prostory „tvořivých dílen“ – výtvarní, počítačové a divadelní, kde děti budou rozvíjet svoji zručnost a fantazii. Dílny budou provozovány jako pravidelné kroužky i jako jednorázové akce pro veřejnost.
Součástí herního komplexu jsou dvě rodinné restaurace: brasserie Zobka a restaurace Hnízdo. Pro malé oslavence budou k dispozici narozeninové salonky na dětské oslavy, diskotéky a karaoke show.
Název BRuNO je odvozen samozřejmě od města BRNO, protože je centrum situované v Brně. Maskotem herního centra je čáp BRUNO, který symbolizuje rodinnou pohodu a štěstí.
Smyslem tohoto projektu bylo vytvořit unikátní projekt v rámci celé ČR. Příprava celého projektu trvala skoro 3 roky od návrhu až po zprovoznění herního centra. Herní centrum je unikátní budovou, atrakcemi, které byly vyrobeny přímo na míru centra jako prototypy, jejich unikátnost je i v samotném v prostoru a ve vzájemném propojení, dále v použitých technologiích v rámci stavby.

Já myslím, že toto je přesně to, co nám v Brně chybělo – souhlasíte? Na blogu Vám už brzy přinesu další a podrobné informace o tomto skvělé parku, včetně detailů ke všem atrakcím. Máte se opravdu na co těšit!:)

ODKAZ: BRUNO FAMILY PARK/web
ODKAZ: BRUNO FAMIYL PARK/facebook