ZOOT – náš největší eshop se vším možným, co dělá radost:)

Znáte ZOOT? Tak to jste nad věcí:) Neznáte? To jste zatím o dost přišli. Je nejvyšší čas seznámit se – ZOOT – náš největší a nejlepší e-shop se vším možným, co nutně potřebujete k životu. Fakt. Jsou to stránky, kde si prostě každý udělá radost!

logo-zoot

Představovat vůbec tento náš asi nejzajímavější eshop by zabralo mnoho řádků. Seženete tady spoustu věcí, které Vám přinesou do života radost – a o tom je celá filozofie značky.

V první řadě – ZOOT je o skvělém oblečení, kabelkách a botách. Pod „jednou střechou“ (s nadsázkou řečeno, protože se pořád jedná o e-shop), si tady v pohodlí svého domova nakoupíte spoustu úžasných modelů, který prostě jinde neseženete. A ty boty, hmmm….:) Stačí si prostě udělat chvíli čas, sednout a prohlížet, co by Vám tu radost mohlo udělat:)

Kromě toho tady koupíte skvělé a netradiční doplňky do bytu, dekorace, nádobí a další úžasné, designové záležitosti, které zaručeně tu radosta taky udělají. Vybere si tady prostě každý (a my, ženský, obzvlášť:)

Na ZOOTu „potkáte“ mnoho značek, které jistě znáte z jiných obchodů – Converse, Crocs, Desigual, Guess, Vero Moda, Diesel, Jack & Jones… Vám známé značky ovšem tvoří z celého portfolia labelů, které tu koupíte, jen menší část. Naopak se tu seznámíte s velkou škálou dalších a nových výrobců, od kterých si můžete koupit fakt moc vydařené věcičky:)

Dobře, budeme konkrétní a řekneme Vám, co na ZOOTu zaujalo právě nás – tady je pár fashion značek, který zrovna my „můžeme“:)

MAISON SCOTCH – dámská kolekce nizozemského labelu Scotch & Soda. Možná tuto značku už znáte, i když u nás zatím není příliš k dostání. Na Zootu koupíte spoustu kousků z dámské i pánské kolekce. Uvolněná móda, propracovaná do detailu, ze které si vybere zkrátka každý:)

IMG_2109 IMG_9233

ELEVEN PARIS – tuto značku asi nejvíc proslavila trička s portéty známých osobností s „knírkem“ (sama vlastním asi 4 verze:). Ostatní kousky od tohoto labelu také nepostrádají zajímavý nápad s často lehce kontroverzní tématikou:) Já jsem se v ní „našla“:)

IMG_0457 IMG_0482

LYDC – stále oblíbenější londýnská značka kabelek a bot. Nabízí moderní a propracovaný design, který se prostě líbí. I nám:) LYDC (London Young Design Connection) kombinuje nespoutanou inspiraci mladých londýnských designérů s kosmopolitním životním stylem. Kabelky působí na první pohled kvalitním dojmem a mají styl!

IMG_0539 IMG_8778

MARIA MARE – přesně takové boty se mi tuto sezónu líbí! Takže mě si tato značka okamžitě získala. Vyberete si tu boty v pánském stylu, kozačky, lodičky, ale taky kabelky. Všechno navíc za super ceny.

IMG_1724 IMG_1761

RAGWEAR – moc fajn streetová móda česko-německé značky Ragwear. Z modelů přímo sálá pohodlí:) Design věcí je navíc originální a svůj.

IMG_0065 IMG_0143

YAYA – další moc zajímavá nizozemská značka, která mě zaujala. Úžasné kabáty, kožešinové vesty, saka… Na podzim výběr skvělé výbavy:)

IMG_0292 IMG_0333

MEL –  „melky“ asi netřeba nijak dlouze představovat. Úžasně vystylované, voňavé boty, na jejichž „image“ nic nemá. Stojí minimálně za zkouknutí:)

IMG_9977 IMG_5210

NOVESTA – že Vám ten název něco říká? Aby ne:) Značka Novesta vyrábí na Slovensku boty už od roku 1932. V současné době ale vdechla svým novým kousků fakt dost dobrý design. Hlavně holinky od Novesty jsou super cool:) A ceny taky fajn!

IMG_5608 IMG_5640

AX PARIS – velmi ženská značka, hlavně co se týká výběru šatů a topů.

IMG_6066 IMG_7015

Těch značek, které na ZOOTu koupíte, je fakt velké množství. Zkrátka je to takový fakt „vychytaný obchodní centrum“ plný nových a zajímavých značek na netu. Vypisovat další značky Vám tedy nebudeme – nejlepší bude, když mrknete na ZOOT sami:)

Jo, ale něco přece jen stojí za přestavení – značka ZOOT si totiž navrhuje a vyrábí vlastní oblečení – nejčastějí trička, který fakt stojí za to:) My je přímo milujeme! A o co přesně se jedná?

zoot+lokal-logo

ZOOT LOKÁL – ZOOT podporuje nové a mladé designéry a dává ji prostor pro jejich realizaci. Výsledky spolupráce se pak na stránkách prodávají právě pod značkou ZOOT LOKÁL. A že se jedná fakt o velký vychytávky:))

IMG_3552 IMG_5371IMG_7116IMG_6196

zoot+original-logo

ZOOT ORIGINÁL  – jooo, tak toto je fakt něco:) Kreativní tým „Zooťáků“ popouští uzdu své fantazie a výsledkem jsou fakt vypečené kousky s hodně zajímavými motivy:) V Zootu se toho zkrátka nebojí a jako potisk dají to, co se nám často stejně honí hlavou:) A proč taky ne, že jo? Mimochodem, naše skvělý trička „Nejsu Pražák“, o které jste mohli soutěžit v naší velké podzimní soutěži, patří právě pod tuto značku:)

Každopádně, ZOOT ORIGINÁL stojí za mnohem širší představení, ale…to až přístě:)

9 1 IMG_8987 IMG_7198 IMG_6600 IMG_4825 IMG_0056 IMG_0050

kolekce-jednorozci

Takže co teď, na konci našeho článku? No přece…HURÁ NA ZOOT!:) Najdete tam totiž mnohem víc, než jen nákupy, to nám věřte:)

A mimochodem – věci, který si na ZOOTu objednáte, si můžete pohlodlně vyzvednout na tzv. „VÝDEJNĚ RADOSTI“. Najdete ji i v Brně – na nové adrese Nové sady 988/2, Brno (vchází se z ulice Hybešova, zast. Soukenická). Zboží si sem můžete ZDARMA objednat, vyzkoušet a až poté zaplatíte:) A to je moc fajn:)

ODKAZ: ZOOT/WEB/E-SHOP

ODKAZ: ZOOT/FACEBOOK