Zimní novinky v Point Café • Baru!

Řeknu vám, kavárničku Point Café • Bar jsem si oblíbila hned při první návštěvě! Dlouho jsem netušila, že tak příjemný místo v centru Brna, na nám. Svobody máme, zkrátka, tato kavárna si rozhodně zaslouží více pozornosti – má totiž rozhodně co nabídnout! Aktuálně stojí za zmínku i různé novinky, věřím, že by mohly zaujmout i vás… :)

Point Café • Bar je útulná kavárnička a bar, která má naprosto unikátní a jedinečné prostory – nejen v přízemí, ale i nádherné sklepní prostory, které jsou skvělým místem pro večerní posezení s přáteli, nebo pro uspořádání večírku.

Skvělé je umístění kavárny – přímo v srdci Brna, na nám. Svobody. Aktuálně si tu můžete vychutnat jedinečnou vánoční atmosféru – dáte si tu dobrý drink, nápoj ze zimního menu, ovšem, hezky v teple, což teď v zimě rozhodně oceníte… ;)

V nabídce tu je široký sortiment nápojů, ale také nejrůznější dobroty, vynikajícími snídaněmi počínaje – kavárna otvírá v 9 hodin ráno a snídaňové menu, včetně snídaňové polévky, se tu podává až do 14. hodiny!

Jak už jsem nastínila, Point Café • Bar si pro své hosty připravil mnohé novinky, které stojí za představení. Jednou z nich je například krásný, nový obraz, který zdobí prostory kavárny, čímž trochu změnil její celkový vzhled. Jedná se o velký obraz od Libora Vojkůvky – obraz nese název Titanic a jedná se o jeden ze tří největších obrazů, které kdy mistr namaloval. Má 3,5m na šířku. Libor Vojkůvka je aktuálně jeden z nejvíce ceněných autorů u nás a jeho obrazy se těší velké oblibě.

Libor Vojkůvka je moravský naivní malíř, cestovatel, fotograf, lidový bavič, entomolog a písmák, původním povoláním zahradník. Malbě se systematicky věnuje od počátku 70. let 20. století, v polovině 70. let začal své obrazy i pravidelně vystavovat. Žije a tvoří v moravském městě Šternberku. Po roce 1990 procestoval více než stovku zemí světa.

V Point Café • Baru je pro hosty připraveno také nové zimní menu – můžete tu ochutnat celou řadu vyladěných, zimních drinků, které vás pěkně zahřejí! Dáte si tu nejen „klasiku“, tedy svařák a punč, ale i nejrůznější speciality, na které jinde nenarazíte. Třeba taková „Opilá povidla“, to zkrátka stojí za vyzkoušení! ;)
Co víc, vynikající nápoje si tu můžete vychutnat v útulných prostorách a v teple, což je teď, když je venku často doslova šílená zima, rozhodně fajn.

V prostorách Point Café • Baru můžete také uspořádat svůj vlastní večírek – o tom jsem vám mimochodem na blogu už psala.
Můžete si pronajmout buď Point Café • Bar celý, nebo jen zmiňované sklepní prostory, kde je kapacita 40 – 50 míst. Právě tyto prostory mají opravdu jedinečnou atmosféru – byla jsem se tu osobně podívat a řeknu vám, na takový večírek je to tady doslova jako dělané! :)

Point Café • Bar nabízí v podstatě kompletní realizaci, co se nejrůznějších oslav a večírků týká – stačí jen zadat vaše požadavky a ochotně vám tady vyjdou vstříc.

Zajistí tu kompletní catering – slané, sladké občerstvení opět podle požadavků a pokud byste si přáli i program, například hudbu, DJe, nebo degustace vín, rumů, opět to není problém.

Během prosince vás tu čeká také několik zajímavých akcí a eventů, kde si můžete zpříjemnit předvánoční čas.

Point Café  Bar nabízí také dárkové poukazy –  v hodnotě, jakou si určíte. Poukazy můžete využít na konzumaci v kavárně a můžou být i fajn tipem na vánoční dárek. ;)

Point Café • Bar ovšem chystá další velkou novinku, na kterou se já osobně opravdu moc těším! Už brzy nás čeká totiž otevření Point • Burgeru – a to hned v sousedních prostorách, vedle kavárny. Na co se můžeme těšit? No přece, na samé velké dobroty – fresh burgery, domácí Fish & Chips, tortily a saláty.

O otevření Point • Burgeru vás ovšem budu ještě informovat, samozřejmě, také s velkým fotoreportem. Těšte se! ;)

Point Café • Bar najdete na nám. Svobody 8.

ODKAZ: POINT CAFÉ •  BAR / web

ODKAZ: POINT CAFÉ •  BAR / facebook