Zimní kolekce kabelek IOAMO!

Není to tak dlouho, co jsem vám zde psala o zajímavých a originálních kabelkách italské značky IOAMO – ty najdete v obchodě stejnojmenného názvu v centru Brna, na Kobližné 3 (přímo proti Baru, který neexistuje, vchod je z Kozí ulice). Nedávno jsem se do tohoto obchodu stavila a nafotila jsem vám novinky, které tu mají – jak od značky IOAMO, tak i nové kousky kožených a koženkových kabelek. ;) Mrkněte v následujícím článku – třeba si o nějakou takovou krásku napíšete Ježíškovi… ;)

Když už se bavíme o vánočních dárcích, tak právě věc, jako kabelka – navíc takto zajímavá a originální – může být rozhodně tím správným tipem! Ať už si o takovou kabelku napíšete svému Ježíškovi přímo vy, nebo ji věnujete někomu z vašich blízkých, třeba mamince, dceři, sestře… :)

Zpátky ale ke značce IOAMO. O té jsem vám na blogu již několikrát psala – ovšem pro připomenutí! ;) Materiál, který je na výrobu kabelek IOAMO použitý, se jmenuje EVA a je opravdu úžasný! Na dotek přijemný, lehounký, ovšem velice pevný, kabelky opravdu “něco vydrží”! ;) Navíc, tento materiál je i snadno udržovatelný, omyvatelný, tudíž vaše kabelka bude stále jako nová.

Další výhodou značky IOAMO je to, že některé edice a potisky jsou v limitovaném počtu kusů.

Nabídka kabelek v brněnském obchodě IOAMO je obrovská – celá řada motivů, velikostí, barev i zpracování – věřím, že si určitě najdete takovou, která vás zaujme. Navíc, musím zmínit, že kabelky a celý sortiment je za přijatelné ceny.

Aktuálně najdete v obchodě IOAMO kabelky z podzimní a nově i zimní kolekce, jsou v překrásných barvách, které jsou tuto sezónu IN – moc se mi líbí právě ty kabelky ve vínové, cihlové a khaki barvě a jejich vzájemných kombinacích.

Za pozornost stojí také nové vnitřní tašky – třeba z džínového mateirálu, nebo z materiálu umělého kožíšku.

Celou kabelku IOAMO si můžete libovolně sestavit, z jednotlivých prvků, které si vyberete – vnitřní a vnější tašku, držadla. Kabelka se tak stane originálem, který budete mít třeba jen a jen vy. ;)

A pozor – kromě kabelek IOAMO koupíte v tomto obchodě i krásné, celokožené italské kabelky…

…nebo koženkové kabelky značky Pierre Cardin.

Kabelky IOAMO můžete v Brně koupit pouze v obchodě na Kobližné 3, nebo také na eshopu – viz odkaz ZDE – kde si celou kabelku můžete libovolně sestavit a nakombinovat.

Na více fotek krásných kabelek IOAMO a kožených kabelek mrkněte také do fotogalerie!

Obchod IOAMO najdete v centru Brna, na Kobližné 3 (roh Komerční banky směrem na Kozí, proti Baru, který neexistuje).

ODKAZ: IOAMO / web, eshop

ODKAZ: IOAMO / facebook

ODKAZ: IOAMO / instagram