Zamilujte se do modré i vy! Tohle jsou nejkrásnější modré lodičky na letošní jaro

Modrá je dobrá a v tomto případě to platí dvojnásob. Právě modré lodičky totiž budou letošní jaro velkým módním hitem, a jestliže je i vy ještě nemáte ve svém botníku, měla byste to rychle napravit. Poradíme vám, kde je možné skutečně stylové modré lodičky sehnat.

Nechte se okouzlit modrými lodičkami!

Ať už hledáte lodičky do práce, do města, na rande i do divadla, s modrou barvou nemůžete nikdy šlápnout vedle. I když by se na první pohled mohlo zdát, že jsou modré lodičky až příliš extravagantní a výrazné, pokud je správně zkombinujete, vypadají naprosto skvěle.

Již dlouhé roky se modrá řadí mezi největší módní stálice a jistě si ji zamilujete i vy. Ne nadarmo je považována za barvu klidu, působí elegantně, žensky a harmonicky.

A kde je tedy možné stylové, pohodlné a kvalitní modré lodičky za ty nejlepší ceny sehnat? Modré lodičky v nejrůznějších tónech si pro vás mimo jiné připravilo také CCC, které se pyšní skutečně širokou nabídkou nejrůznějších modrých lodiček, mezi kterými si ty pravé jistě vyberete i vy. Kromě rozsáhlého sortimentu vám pak CCC nabízí možnost nákupu online i v kamenných prodejnách po celé České republice, díky čemuž můžete během svých nákupů značně ušetřit čas.

Konkrétně se pak v nabídce CCC můžete těšit na baby blue lodičky na vysokém jehlovém podpatku, semišové modré lodičky, tmavě modré lodičky s klínkem, blankytně modré lodičky s páskem, světle modré kožené lodičky nebo třeba tmavě modré lodičky s kulatou špičkou. Zkrátka na všechny modré lodičky, které budou letošní jaro in.

K čemu modré lodičky nosit?

Modré lodičky se naprosto perfektně hodí k džínám, sukním, šatům i kalhotovým kostýmkům. Co se týče barev, nejlépe modré lodičky vypadají v kombinaci s neutrálními barevnými tóny, jako je například béžová či bílá. Ovšem nemusíte se bát obout modré lodičky ani k výraznějším a pestřejším odsínům.

S jakými barvami tedy působí modrá opravdu harmoniky? S tím vám nejlépe poradí praktický pomocník v podobě barevného kruhu, kterého využívají módní návrháři a designéři z celého světa.

Kromě neutrálních odstínů to tedy bude modrým lodičkám slušet zejména se zelenou a fialovou, které leží v barevném kruhu hned vedle. Právě dvě sousední barvy v barevném kruhu spolu totiž pokaždé tvoří harmonické duo.

K získání dvou souznících barev můžete vsadit i na pomyslnou přímku. Tu vložte do kruhu tak, aby jeden z jejích konců ukazoval na modrou a její druhý konec vám opět ukáže barvu, která se k ní bude hodit, což bude v tomto případě oranžová.

Je tedy pouze na vás, jak a s čím přesně modré lodičky budete nosit. Vždy je však dobré pamatovat na to, že méně je opravdu více. Pokud vsadíte na dvě různé barvy, je důležité zvolit stejnou sytost. Není ideální kombinovat syté barvy s těmi pastelovými. Taková kombinace by mohla působit disharmonicky. Vždy však dejte především na svůj instinkt a slaďte celý outfit tak, abyste se v něm cítila skutečně dobře. To je totiž v módě to nejdůležitější, neboť jen žena, která se cítí skutečně krásná, tak opravdu působí.

 

Sponzorovaný článek