Zábava pro děti na veletrhu PRODÍTĚ 2018!

Od 15. do 18. března proběhne na brněnském výstavišti oblíbený veletrh PRODÍTĚ, kde najdou opravdu pestrou inspiraci všichni rodiče. Kromě toho je tu připravený zábavný program, a to jak pro malé, tak i velké. Na co se mohou těšit děti? Bude toho spoustu! A přijedou i Transformeři! ;)

Děti se na výstavišti určitě nudit nebudou!
V pavilonu C se pro ně chystá pestrý doprovodný program, kde vystoupí třeba Klaunské divadlo MIMO, Hudci z Kyjova,  zpěvák a moderátor Jakub Děkan a Český animační tým s klaunským karnevalem.

Opět proběhnou hry a soutěže o krásné hračky od společnosti Zapf Creation a na šlapadlech v nafukovací dráze se bude závodit o šlapací auto za 10 tisíc korun. Děti si vyzkouší oblíbené simulátory trucků od Comgadu a také Socatots – pohybová cvičení inspirovaná fotbalem. Pohyb jim slibuje taky kolotoč poháněný šlapáním do pedálů, ale nechybí ani klasický kolotoč, skákací atrakce a Tire Twister koutek. Na Velikonoce se děti mohou připravit ve výtvarných dílnách a dalším lákadlem je modelářská výstava Modely v pohybu, která určitě potěší i tatínky.

Zajímá vás, jak se děti učí cizí jazyky zábavnou a interaktivní formou?
Na veletrhu to názorně předvedou dinokrokové Hocus a Lotuska. Malí návštěvníci s nimi na pódiu prožijí dobrodružství v angličtině a na stánku u Hocuse a Lotusky si pak zahrají hry, vymalují obrázek, nebo si zasoutěží o plyšového Hocuse nebo Lotusku. Osvědčená metoda učí cizím jazykům děti už od batolecího věku do 10 let.

Doprovodný program vyvrcholí v sobotu, kdy na výstaviště dorazí nejvíce dětí.
Holčičky určitě okouzlí My Little Pony show, při které si zatančí a pohrají s oblíbenými pohádkovými poníky. V My Little Pony salonu malé modelky čeká sprejové barvení vlasů, manikúra a tetování s motivy seriálu. Na své si přijdou taky kluci, na které v pavilonu C čekají obří Autoboti Optimus Prime (2,4 m) a Bumblebee (2,2 m) z akčního filmu Transformers. Velkolepá show s tancem a střelbou oslní všechny fanoušky Transformerů, chybět nebude ani focení, soutěže a hrací zóna.

Nejvýhodnější vstupenky koupíte online

Pro návštěvníky jsou na etickets.bvv.cz připraveny dva druhy zvýhodněných vstupenek. Po úspěšně provedené online platbě navštívíte veletrh PRODÍTĚ a výstavu Svět ženy za 140 korun jako jednotlivec, za rodinné vstupné pro 2 dospělé a 1 až 4 děti pak zaplatíte jen 240 korun. Na výstaviště se dostanete hlavním vchodem (u zastávky MHD Výstaviště – hlavní vstup) nebo vstupem přes pavilon E v sousedství parkovacího domu Expoparking. Parkovat můžete také přímo v areálu výstaviště, kam vjedete bránou číslo 4. Otevírací doma je od čtvrtka do soboty 9.00 až 18.00 hodin, v neděli 18. března od 9.00 do 16.00 hodin.

ODKAZ: PRODÍTĚ / událost na facebooku

ODKAZ: PRODÍTĚ / web

ODKAZ: PRODÍTĚ / vstupenky