We LOVE Italian Fashion!

Italská móda je ve světě velký pojem. Právě Itálie totiž udává směr a krok v módním průmyslu a právě z Itálie pochází ty nejznámější světové značky. A co italská móda a Brno? 

Prada, Gucci, Versace…to jsou jen tři z mnoha světově uznávaných, italský fashion labelů, které jsou už po mnoho let na vrcholu módního světa. Itálie zkrátka patří mezi světové fashion velmoci a právě italské módní designy obecně patří k těm NEJ na celém světě.

My obě italskou módu milujeme. Nabízí totiž nespočet nejrůznějších značek, od kterých můžete vybírat nádherné a super moderní kousky, navíc v kvalitním provedení. Začaly jsme se proto o italskou módu více zajímat a chceme Vám dnes představit pár značek, které nám padly do oka a ze kterých si V BRNĚ pravidelně vybíráme poklady do našich šatníků:)

outfit-rinascimento

S kvalitní italskou módou nás blíže seznámil BOUTIQUE LUSSO, se kterým náš blog začal spolupracovat. Boutique Lusso je na první pohled nenápadný obchůdek na Palackého tř. 24 v Brně, který nabízí skvělý výběr zajímavých, u nás doposud neznámých, italských značek – a za velmi dostupné ceny. A právě tento obchod nás zaujal jednak originálními kousky oblečení, které jsme v běžných konfekčních sítích zatím nenašly a také milým a osobním přístupem majitelek.

Více si o Boutique Lusso můžete přečíst ve starším článku u nás na blogu: BOUTIQUE LUSSO by Cool Brno Blog 

 

A právě 3 nejzajímavější z mnoha značek, které tento butik nabízí, bychom Vám chtěly přestavit, včetně malé ochutnávky kolekcí pro sezónu podzim-zima. 

RINASCIMENTO

RINASCIMENTO-logo-czar

Velmi elegantní, nadčasová a originální italská móda, která sleduje nejvyšší trendy. RINASCIMENTO – to jsou působivé střihy, kdy každý kousek je propracovaný do nejmenšího detailu. Nádherné jsou i barvy a použité materiály.

Rinascimento-precollezione-donna-AI2014-15-251

Na výběr z nadcházející kolekce se podívejte zde: Rinascimento – kolekce podzim-zima 2014/2015, skvělý přehled toho nej pro novou sezónu najdete i zde: Rinascimento – kolekce podzim-zima 2014/2015

Prohlédněte si i záznam z módní přehlídky Rinascimento pro období podzim/zima:

 

MANGANO

50f422d2eaca85.32342925

Naší asi nejoblíbenější značkou je MANGANO. Mangano – to jsou důmyslné, nádherné modely, které jsou už od prvního pohledu výjimečné. Móda Mangano je velmi ženská, lehce provokativní, kombinující něžný romantický look se sexy nádechem. Což je přesně to, co nás baví:)

20 Fashion Guide FW 14

Prohlédnětě si skutečně nádhernou kolekci pro nadcházející sezónu – nás fakt dostala:) MANGANO – podzim-zima 2014/2015

 

WHY ME? 

why me

 

Značka Why Me? je pro ty, kteří jsou rádi vidět, nebojí se se svým outfitem experimentovat a milují výrazné vzory a barvy. Why Me? kombinují ve svých kolekcích džínové kousky, barevné svetry, tuniky i trička – vše ze zajímavých materiálů a působivých střihů.

whyme

 

Ochutnávka z nové kolekce: Why Me? podzim-zima 2014/2015

 

Každá z těchto značek je jiná a z našeho pohledu velmi výjimečná. Zaujaly Vás?

Ty nejkrásnější kousky nejen od Rinascimenta, Mangana a Why Me? koupíte v BOUTIQUE LUSSO

10298242_666359236791762_7220772045781171975_o

Boutique LUSSO najdete na Palackého tř. 24 v Brně.

Otevřeno je od pondělí do pátku, od 10:00 – 18:00

Oficiální Facebook butiku: BOUTIQUE LUSSO / FACEBOOK