Vyzkoušela jsem: AROSHA BANDÁŽE!

Mít v létě krásnou, hladkou, pevnou pokožku, to je sen přece každé z nás! A právě během léta bychom péči o svoje tělo rozhodně neměly zanedbávat – přece jenom, ukazujeme ho mnohem víc, než kdykoliv jindy během roku…:)

Dámy, ruku na srdce – která z Vás to nezná: po zimě, kdy náše nedostatky chytře maskovalo oblečení, poprvé oblečeme sukýnku, kraťásky a podíváme se do zrcadla. Která z Vás je spokojená? Já myslím, že nedostatky vidíme asi každá… Soudím podle sebe, ale co vím, tak i moje kamarádky řeší se svým tělem mnohé „problémky“:)

Proto to chce vynaložit nějaké to usíli a hodit své tělo do parády:) Ať už cvičením, nějakou detoxikační kúrou, zdravou stravou – nebo také efektivní procedurou – ošetřením, které má účinek v oblasti zeštíhlení, zbavení celulitidy a zpevnění pokožky.

Jedno takové jsem i já nedávno vyzkoušela v Denních lázních Brno, kde jsou právě na nejrůznější tělová ošetření skuteční odborníci. Jednalo se o tzv. AROSHA BANDÁŽE – jejich cílem je právě efektivní zpevnění, vyhlazení pokožky a také – účinné zbavení celulitidy. A celulitida – to je přece hodně nehezké slovo, které je strašákem pro mnoho z nás (a kdo z nás ji nemá, že?:)))

Photo 27.06.16 23 08 10

Ráda bych Vám tedy dnes o tomto zajímavém ošetření napsala – vyzkoušela jsem ho totiž doslova na vlastní kůži:) A hned na úvod můj dojem? Skvělý! Myslím, že právě toto ošetření je absolutně skvělou volbou na léto, protože budete mít pokožku fakt nádhernou:)

A jak to vlastně celé probíhalo?
Nejdřív jsem se dozvěděla něco o tom, co to vlastně ty „Arosha bandáže“ jsou. Jedná se o komplexní proceduru, která se skládá z několika částí – kdy to nejdůležitější je bandážování požadované oblasti těla speciálními bandážemi, které jsou napuštěné účinnými látkami.

Arosha bandáží je několik typů – vždy je trochu odlišné složení séra a samotných účinných látek, ve kterých jsou bandáže napuštěné. Bandáže můžete volit s cílem pokožku vyhladit, zpevnit, zeštíhlit a odvodnit tělo, nebo jej vyživit. Já vybrala vyhlazující a odvnodňující bandáže.

Photo 27.06.16 14 57 01

Photo 27.06.16 14 56 45
Kombinací aktivních látek jako je např. červená mořská řasa, pupečník asijský, elastin, vitamín C, biologický silikon, dokáží Vaše těla dostat do formy. Před použitím arosha bandáží terapeutka rozliší estetické defekty na Vašem těle a doporučí program přímo pro Vás.
Nejčastěji se řeší:
– ochablost
– celulitida (tukové polštáře 1-3 stupně)
– dehydratace
– nadměrné zadržování vody, zavodnění
– vypínání a tonizace pokožky.
Ošetřit si tak můžete nechat prsa, nohy, břicho, hýždě, paže, dekolt.

Photo 27.06.16 13 14 55

Na úvodu Vám terapeutka provede velmi šetrný peeling pokožky, aby celá procedura byla účinná.

Photo 27.06.16 13 14 05

Nanese se také speciální sérum s účinnými látkami – a pak už se provádí bandáže. V mém případě se bandážovaly nohy, zadeček a břicho. Přece jenom, tyto oblasti mě opravdu trápí nejvíc.

Photo 27.06.16 13 20 25

Bandážové pásky jsou nahřáté a jemným tahem je terapeutka obtočí kolem požadovaných partií. Bandáže jsou napuštěné aktivními látkami – já po dobu působení vnímala příjemný, hřejivý pocit.

Photo 27.06.16 13 20 47

Poté si obléknete speciální kompresní kalhoty, které se využívají na lymfatické procedury – kalhoty Vám asi půl hodiny dělají speciální kompresní masaž, čímž zvyšují účinnost bandáží. Opět – celou tuto část jsem vnímala jako příjemnou, nic nebolelo. Cítíte jen lehký tlak, jak Vás kalhoty masírují (postupně se v různých částech nafukují).

Photo 27.06.16 13 22 33

Photo 27.06.16 13 14 22

Photo 27.06.16 13 26 44

Po půl hodince se bandážové pásky sundají – terapeutka je opět smotá do roliček, pásky jsou totiž stále plné aktivních látek a jsou vhodné ještě pro jedno použití. Pásky tak s sebou dostanete domů, kde si můžete sami bandáže ještě jednou provést.

Nyní se přesunete do masérské místnosti, kde se provádí druhá část terapie – speciální masáž bambusovými tyčemi.

Photo 27.06.16 14 01 55
Masáž bambusovými tyčemi je masáž s výraznou biostimulační a obnovující charakteristikou. Ideální zvláště pro ženy, co trpí celulitidou, celulitidou s otoky nebo s fibrózou, ochablým svalstvem. Dochází během ní k zesílení drenážních a obnovujících vlastností.

Photo 27.06.16 14 03 35

Photo 27.06.16 14 03 00

Photo 27.06.16 14 03 16

Podotýkám, že masáž opravdu nebolí. Jedná se sice o intenzivní masáž, ale opět v naprosto snesitelné a příjemné míře. Mně se dokonce podařilo na chvíli usnout:)

Celé toto ošetření trvalo asi 2 hodinky – a já si je maximálně užila! Navíc – efekt příjemné, hladké, pružné pokožky je patrný okamžitě. Pokožka je opravdu „jako samet“ a krásné vypnutá. Kromě toho, druhý den po ošetření je patrný efekt zeštíhelní a velmi výrazného zpevnění pokožky.

Na léto rozhodně skvělé ošetření, které moc doporučuji!:)

Denní lázně Brno najdete na ulici Radlas 84/6.

ODKAZ: DENNÍ LÁZNĚ BRNO/web
ODKAZ: DENNÍ LÁZNĚ BRNO/facebook