Vyberte si to nejlepší pro svoje zdraví i krásu!

Moje zdraví je věc, která je pro mě opravdu zásadní. Jsem máma dvou malých dětí a žiju poměrně hektický a náročný život. A cítím, že i nároky na mě se opravdu neustále zvyšují:) Jak děti rostou, jsou aktivnější, musím se jim stále hodně věnovat učit se s nimi, hrát si, ale také je moji povinností starat se o domácnost a o celou rodinu a v neposlední řadě také pracovat.

Kolikrát si říkám, že jsem v naší rodině opravdu „podstatný článek“:) Nechci se tím rozhodně dělat nějak důležitá, ale…pokud jste i Vy maminkou, asi to sama znáte:) Prostě si jen tak nemůžeme dovolit „vysadit“. Alespoň já to tak vnímám – a přesvědčila jsem se o tom, když jsem třeba onemocněla. Všechny moje starosti se přesunuly na manžela, babičky a kohokoliv, kdo mohl nějak vypomoci, ale stejně u nás doma po dobu mé nemoci vládnul víceméně chaos:)))

Zkrátka, vím, že mě doma potřebují a já dělám opravdu vše pro to, abych všechny moje role zvládala. Tedy, abych je nejen zvládala, ale abych se z nich i radovala a užívala si je.

Ale jak jde čas a já stárnu, vidím, že mnoho věcí už nejde tak snadno, jako dřív a větší pozornost musím věnovat také tomu nejcenějšímu, co mám – a to je moje zdraví. Je důležité, aby se o něj starala a abych sama sobě dala to, co moje tělo potřebuje. Dbám na zásady správného životního stylu, ale i tak, chci svému tělu dávat vše, co skutečně potřebuje.

Tím jsou také vitamíny, minerály, antioxidanty a důležité živiny, bez kterých se neobejdu. Ovšem, najít tu správnou kombinaci, množstí a výváženost, která mi bude vyhovovat, není jen tak. Tedy, NEBYLO to jen tak.

Nedávno jsem totiž narazila na stránky www.pravaja.cz, kde si můžete objednat právě optimální kombinaci důležitých výživových doplňků, které jsou adekvátní právě pro Vás a Váš věk.

3-programy

Právě značka „Pravá já“ nabízí unikátní „programy“, tedy komplexy několika balení vitamínů, minerálů, antioxidantů, či stopových prvků, které jsou svou kombinací jedinečné pro danou věkovou skupinu každé ženy. Obsahem i kvalitou se jedná o unikátní preparáty, které jsou ovšem cenově stále přijatelné a dostupné.

Tyto produkty neobsahují žadné oxidy a uhličitany, které se hůře vstřebávají – vše jsou citrátové nejdražší formy. Hodnoty živin jsou navíc naprosto optimální, dle posledních zahraničních výzkumů.

programy-otevrene

Samozřejmě se nejedná o „zázračné tabletky“, které Vám zajistí naprosté zdraví a hromadu energie – a Vy si tak můžete v klidu pěkně hřešit v jídle…:) Správná životospráva je rozhodně stále velmi důležitá – ovšem, vhodně zvolené vitamínové doplňky Vám pomohou zvýšit šanci na dlouhodobě udržitelné zdraví. A to je přece také nesmírně podstatné. 

Já sama užívám balení „Hektická 30+“ – a už jen název samotný mě tedy dokonale vystihuje:)))

Photo 15.11.15 21 53 51

Jak můžete vidět na mých fotkách – krabička obsahuje celkem 4 balení s vitamíny, minerály, živinami a antioxidanty, které jsou nakombinované přesně pro Vaši věkovou skupinu. Balení navíc obsahuje průvodní dopis s informacemi, jak vše užívat. Na balení samozřejmě nechybí údaje o složení. Na detaily každého z balení vitamínů se můžete pak podívat ve fotogalerii.

Photo 15.11.15 21 52 54

Cílem těchto unikátních vitamínů je tedy předcházet zdravotním problémům a udržovat přirozenou krásu. A to je přece to nejdůležitější, co pro sebe můžeme udělat, souhlasíte?

Já vitamíny beru prvním měsíc – a cítím se dobře:) Vyváženě, spokojeně, zdravě. Doufám, že mi to vydrží i nadále, protože moje zdraví, energie a síla jsou pro mě skutečně důležité. A pro Vás, věřím, také!:)

ODKAZ: PRAVÁ JÁ/web

ODKAZ: PRAVÁ JÁ/facebook