Voňavá novinka – CLEAN CASHMERE

Ráda bych Vám představila další voňavou novinku, na kterou jsem během poslední doby narazila a která mě zaujala – parfém CLEAN CASHMERE!

Miluju návštěvy parfumerií a testování nový vůní! Je to pro mě vždycky jako „malý výlet do neznáma“, který může mít překvapivý cíl, který potěší moje smysly. Je to vlastně podobné, jako s návštěvou restaurace – když se dobře najíte, také odcházíte spokojení:) A já to stejně vnímám, když vybírám novou vůni – když najdu to, co mi sedí, jsem nadšená! Každému z nás voní něco jiného a každý máme jiný vkus – proto doporučovat jednu vůni a očekávat, že bude vonět každému, je nesmysl. Ale i tak jsou vůně, které se obecně těší velké popularitě. A myslím, že by jednou z nich mohla být i novinka, o které Vám chci napsat – vůně CLEAN CASHMERE.

Photo 03.09.15 17 08 50

Clean Cashmere je ideální vůně pro nadcházející podzim. Je hřejivá, příjemná, taková, že se do ní moc ráda zahalíte. Je to vůně pro každodenní nošení, nijak přehnaně výrazná, přitom stále znatelná, ale nevtíravá. Evokuje ve mně příjemné pocity, kdykoliv ji ucítím.

Photo 03.09.15 17 08 41

Hlavními složkami vůně jsou bergamot, limetka, listy cedru a levandule. I když je jednou z příměsí limetka, vůně není nijak citrusová, řekla bych, že spíše květinovo – kořenitá. Obsahuje totiž i vůně mimózy, jasmínu a také dřevo guaiac, které na pokožce evokuje právě kašmírovou vůni.

Pokud máte stejně, jako já, rády nové vůně pro každé roční období, určitě vyzkoušejte, myslím, že by se Vám právě tato mohla líbit. Je to hřejivá, příjemná vůně, která Vás bude těšit i v nevlídném podzimním počasí:)

Složení vůně:

Hlava: cedrové listy, bergamot a levandule

Srdce: mimóza, jasmín a dřevo guaiac

Základ: heliotropium, tonkové boby, pižmo, santalové dřevo

Parfém zakoupíte exkluzivně v síti prodejen Fann.