Vlasová péče pro objem od značky ORIBE

Po delší době mám pro vás opět článek zaměřený na vlasovou péči! Často mi od vás v tomto směru chodí dotazy – zejména na téma, co používám za vlasovou kosmetiku. Dnes bych vám ráda doporučila jeden skvělý šampon, objemovou pěnu a také sprej pro objem a texturu – všechny zmíněné přípravky jsou od značky ORIBE a jsou ideální pro zvětšení objemu. Mám vyzkoušeno a můžu říct, značka ORIBE je v ohledu vlasové péče za mě stále TOP! Víc v následující recenzi…

Co se právě vlasové kosmetiky týká, jsem poměrně náročná. Tedy, ne já, ale moje vlasy… :)

Vlasy mám vlnité, což je, bohužel, asi jejich jediné plus… Trápí mě, že vlasy mám příliš jemné, bez objemu a také ne zrovna husté. Naštěstí, fakt, že jsou vlnité, mi hodně v tomto směru pomáhá – vlasy tak působí více bohaté a husté.

Ovšem, naprostou „alfou a omegou“ pro hezký vzhled účesu jsou pro mě vhodné produkty pro vlasovou péči. Ať už je řec o šamponech a kondicionerch, tak i o produktech určených pro styling.
Používám toho více – v základu samozřejmě vhodný šampon a kondicionér, občasně vlasovou hydratační masku, dále objemovou pěnu – ta je ve směru stylingu naprostý základ, dále krém pro definici vln a také lak. Je toho dost, že? :)

Produktů pro vlasovou péči jsem vyzkoušela opravdu až nespočet, od celé řady značek. Věrně jsem „zakotvila“ až u amerického brandu ORIBE, jehož přípravky mi neskutečně sedly a co víc, zamilovala jsem se i do té božské vůně, která je tak jedinečná!

Značka Oribe je pojmenovaná po věhlasném kadeřníkovi Oribe Canalesovi, který patřil k těm nej ve svém oboru. Od roku 2008, kdy značka vznikla, se okamžitě dostaly její produkty do popředí zájmu a oblíbily si je ti nejlepší světoví kadeřnici a vlasoví stylisté.

Složení produktů je unikátní, vytvořené s ohledem také na vlasovou pokožku a samozřejmě, také na strukturu vlasového vlákna. Kromě efektu pro vlasy je na všech přípravcích Oribe jedinečná také jejich vůně – voní božsky, dokonce, značka vyvinula i svůj vlastní parfém, který voní identicky, právě, jako vlasové produkty.

Tak – teď ke slibované recenzi! Dnes vám představím své tři NEJ produkty, které mi pomáhají docílit objemu účesu. Které to jsou?

Oribe Shampoo for Magnificent Volume – Objemový šampon
Pokud vás trápí objem vlasů, pak rozhodně sáhněte po tomto šamponu, věřte, že i zdánlivě obyčejná věc, jako je šampon, dokáže až zázraky!

Šampon je opravdu ten vůbec nejdůležitější přípravek, u kterého cesta k hezkému a požadovanému účesu začíná. Takže je rozhodně dobré vybrat takový, který vám pomůže vyřešit váš problém.

Tento šampon je určený pro docílený bohatšího objemu. Vlasy jsou po něm dokonale nadýchané, to poznáte okamžitě, jak vlasy usušíte. Právě tato lehkost docílí toho, že účes je mnohem bohatší. Vlasy jsou po tomto šamponu vzdušné, nekrepaté a co víc, opět perfektně provoněné – šampon nepostráda opět tu krásnou vůni Oribe.

Důležitá informace – tento šampon je bez sulfátů a chloridu sodného, posiluje vlasové vlákno a díky technologii s polymery dodává vlasům objem, nezatěžuje vlasy a chrání je před lámáním.

Oribe Grandiose Hair Plumping Mousse – Pěna pro zvětšní objemu
Dalším krokem pro docílení většího objemu vlasů, je použití právě objemové pěny. Tento typ produktu používám pro své vlasy celý život.

Pěna vlasy zároveň zafixuje, podrží a celkově účes „nadzvihne“. Tato pěna má výhodu, že vlasy neslepuje, což je v případě objemové pěny také důležité. Krásně voní a docílí efektu, že vlasy provzdušní, podrží, ovšem není hutná.

Účes stále působí přirozeně, ovšem s mnohem větším objemem, než když byste tuto pěnu nepoužili.

Pěna také obsahuje panthenol – ten zvětšuje průměr vlasového vlákna, tím dodává větší hustotu a objem vlasů, výrobek poskytuje tepelnou ochranu před foukáním.

Oribe Dry Texturizing Spray – Sprej pro objem a texturu účesu
A na závěr – perfektní sprej na vlasy, který je „třešničkou na dortu“ k dotvarování požadovaného, objemového účesu!

Tento sprej vytvoří texturu účesu, tedy krásně definuje jednotlivé prameny, neslepí je, není hutný a navíc, docílí naprosto perfektní objem!

Nastříkáte přímo k hlavě i na jednotlivé prameny – výsledkem je bohatý a definovaný účes.
Je to i ideální produkt na oživení účesu druhý den po mytí, vhodný i coby alternativa suchého šamponu.

Základem je pro mě vždy to, aby účes působil právě přirozeně – a na to je u všech produktů Oribe naprosto spoleh. Máte moje doporučení! ;)

Kde v Brně produkty Oribe koupíte? V několika kadeřnických salonech:

NA STEJNÉ VLNĚ

BEAUTY BAR

SALON ANDREA MEDKOVÁ

KATEŘINA STŘÍHÁ VLASY

SALON MINT

ODKAZ: ORIBE / web
ODKAZ: ORIBE CZ / SK – facebook
ODKAZ: ORIBE CZ / SK – instagram