Vařila Myšička kašičku! :) Recenze mého oblíbeného kuchyňského pomocníka

Čas od času vám tu na blogu zveřejním recenzi svého oblíbeného pomocníka v kuchyni – a stejně tak tomu bude i dnes. :) Vařím moc ráda, je to pro mě relax a taky, vím, že dělám něco pro svoji rodinu – ten pocit, když vidíte nadšené děti baštit, co připravíte, ten je k nezaplacení, co, maminky? :) 
Pojďme ale k recenzi – chci vám totiž představit tento super ruční šlehač MORA – pro mě už je přímo nepostradatelný! :)

Pokud uvažujete nad koupí právě ručního šlehače, věřím, že by vás mohla moje recenze inspirovat. Tento od značky MORA je skvělý. Je vysoce výkoný, snado se udržuje a sympatická je i cena – stojí kolem 790,-.

Zcela upřímně, přístroje, roboty, nic z toho v kuchyni moc často nevyužívám. Ale je jedna věc, bez které se už opravdu neobejdu – právě ruční šlehač. Používám ho na přípravu třeba oblíbené bramborové kaše, kdy jedině velmi výkoný šlehač zajistí, že je kaše hladká, bez hrudek – jinak ji moji kluci nejedí… :)))

Ruční šlehač je super i na přípravu hladkých krému – já ho využívám i když vařím pudinkový krém na buchtičky s krémem. Šlehač opět zajistí zcela hladkou konzistenci, bez hrudek.

Tento šlehač značky MORA má snado nasazovatelné a odnímatelné šlehací metly – nasadíte je jednoduše zatlačením do dírek, vyndáte zmáčknutím tlačítka EJECT.

Šlehač má celkem 5 rychlostí – takže si snadno zvolíte intenzitu výkonu.

Při jakékoliv zvolené rychlosti můžete přejít do té nejvyšší možné rychlosti – a to zmáčknutím tlačítka TURBO.

Metly na šlehání jsou z nerezového materiálu, snadná je jejich údržba – můžete umýt buď pod tekoucí vodou, nebo samozřejmě také v myčce.

Šlehač má ergonomický tvar, dobře se drží a manipulace je snadná.
Za mě výborná věc, bez které se v kuchyni neobejdete! :)

Šlehač lze koupit standardně na e-shopech a v kamenných prodejnách.