Vánoční tipy z eshopu Shopík u Viliho!

Možná si vzpomínáte, před časem jsem vám tu představila jeden zajímavý brněnský eshop – jmenuje se „Shopík u Viliho“ a nabízí tu opravdu originální věci – oblečení, doplňky, dekorace…s mnoha vtipnými, výstižnými a jedinečnými potisky! Právě tyto kousky mohu být i super tipem na vánoční dárky pro vaše blízké, můžete si tu totiž nechat natisknout i váš vlastní motiv, nápis, obrázek… Shopík u Viliho má navíc i svou vlastní kolekci produktů, mezi které mimo jiné patří i kouzelná vánoční řada. Pořídíte tu nádherné pytlíky na Mikuláše se jmény, vánoční ozdoby – se jmény dle přání, nebo stylové vánoční plechové hrníčky. Mrkněte na můj článek a inspirujte se!

Moc ráda píšu o jedinečných značkách – ráda podporuji malé firmy a o to raději, když jsou navíc od nás, z Brna.
A přesně takový je i Shopík u Viliho – v nabídce má opravdu originální kousky, takové, na které v běžných obchodech určitě nenarazíte.

Já jsem vám mimochodem o tomto eshopu na svém blogu už psala – na můj článek můžete mrknout ZDE.

Co Shopík u Viliho nabízí a čím je jeho nabídka vlastně specifická?

Shopík u Viliho má pestrou nabídku zboží – oblečení, doplňků a dekorací s mnoha jedinečnými, vtipnými nápisy, obrázky, které pobaví a hodí se i pro nejrůznější situace a příležitosti.
A mimo to, jak jsem také zmínila v úvodu, na oblečení a jakékoliv další zde nabízené věci vám vytisknou vaše vlastní nápisy, nebo obrázky.

Nabízí vlastní, hotové potisky, které si můžete nechat na věci vytisknout, nebo pokud nemáte vlastní zpracovaný potisk, navrhnou vám celé zpracování a grafiku a pozor, zcela ZDARMA.

S potiskem vlastního obrázku, motivu, nápisu…tak získáte opravdu jedinečnou a originální věc, která se skvěle hodí i coby dárek – třeba právě na blížící se Vánoce!

A právě i kouzelnou vánoční kolekci si letos Shopík u Viliho připravil – v nabídce jsou super věci s vánoční tématikou!

Super jsou třeba Mikulášské pytle se jménem – necháte si zde natisknout přímo jméno vaší ratolesti. A pytle jsou navíc i za fajn cenu. ;)

Další ryze vánoční kousek z tohoto eshopu jsou vánoční koule se jmény!

Získáte tak jedinečnou ozdobu na stromeček – taková koule je opět i hezký tip na vánoční dáreček – pro kohokoliv!

Na výběr máte i ze dvou barev koulí, ze zlaté a červené.

Krásné jsou i vánoční plecháčky – plechové hrníčky v několika barvách na výběr.

Ovšem vybrat si tu k Vánocům můžete i další věci, nebo si necháte potisknout i jakýkoliv předmět zde nabízený, oblečení…a získáte tak super osobní dáreček pro vaše blízké.

Veškeré zboží je na Shopíku u Viliho skladem – odesílají do dvou dnů! 

Myslím, že určitě fajn o tomto eshopu vědět, že? ;)

ODKAZ: SHOPÍK U VILIHO / web, eshop
ODKAZ: SHOPÍK U VILIHO / facebook
ODKAZ: SHOPÍK U VILIHO / instagram