Vánoce v AMMI!

Víte, co si někdy říkám? Že je až škoda, že celé to adventní období netrvá o něco déle… Všechny ty krásné věci okolo, výzdoba, stromečky, ale hlavně ta sváteční nálada, se mi tolik líbí, proto se snažím si vše vychutnat, jak jen to jde… Vánoční atmosféra je pro mě ovšem nejvíc spojená s kouzlem našeho domova, kde jsou Vánoce patrné opravdu na každém kroku:)

1-1

Ano, právě vánoční dekorace, výzdoba…to vše na Vánocích doslova miluji. A protože nikdy není na škodu se nechat inspirovat, připravila jsem dnes pro Vás další článek plný krásných vánočních věcí z mého oblíbeného květinového studia AMMI na Lesné, kde najdete opravdu obrovský výběr všech vánočních nezbytností…:)

3

Nedávno jsem Vám zde zveřejnila první část mé reportáže z AMMI, ve které jsem se zaměřila hlavně na vánoční dekorace, ozdoby, svíčky, figurky…více najdete ZDE. A protože v AMMI je opravdu tolik krásného vánoční zboží, rozhodla jsem se, že druhou část reportáže Vám zveřejním samostatně – v rámci tohoto článku.

2

Dnes tu mám pro Vás celou řadu krásných vánočních vazeb – věnců a dalších dekorací z živých i umělých květin.

12

Symbolem Vánoc je určitě do nějvětší míry adventní věnec. Fantazii a kreativitě se při jeho výrobě meze rozhodně nekladou – v AMMI Vám navíc vyrobí věnec přesně podle Vašich představ a přání.

9

Adventní věnce mohou být buď klasické, v tradičním duchu…

d

14

…nebo moderní, v netradičním zpracování.

5

5-1

1

17

V AMMI můžete vybírat i z věnců, které zde mají již hotové. Určitě najdete takový, který se Vám bude líbit:)

10

Vánoční věnce se hodí i coby ozdoba na dveře – i takové věnce v AMMI nabízí. Krásné, že?

7-1

Povedené jsou i jednoduché svícny na svíčku – i ty Vám doma umocní hřejivou vánoční atmosféru…

f

c

Mrkněte i do fotogalerie, kde najdete spoustu dalších fotek – pro Vaši inspiraci:) Já ovšem doporučuji udělat si do AMMI výlet, určitě s prázdnou neodjedete:)

15

Studio AMMI najdete na ulici Nejedlého 373/1, v Brně na Lesné.

ODKAZ: AMMI/web
ODKAZ: AMMI/facebook