Vánoce se blíží! Inspirace na jedinečné dárky – z ALOve!

Možná si říkáte, že je na shánění vánočních dárků stále ještě dost času… Ale nemyslete, do Vánoc už zbývají méně než dva měsíce a i ty utečou jako voda. Proto není na škodu už nyní sbírat minimálně inspiraci – na to, “komu a co”. A věřte, pokud dárky pořídte s mírným předstihem, budete mít pak více času na to užívat si jedinečnou vánoční atmosféru. Proto mám pro vás dnes daší tipy – právě na dárečky! Chci vám ukázat krásné šperky, které jsem nafotila v butiku ALOve v brněnské Olympii. A věřte – hlavně VY, pánové – tyto jedinečné kousky jsou zárukou, že uděláte radost. A to velkou! Víc v mé reportáži…
Co si budeme povídat, nás, ženy, krásný šperk vždycky potěší – já neznám snad jedinou dámu, která by šperky nenosila, zkrátka, šperk je věc, která má pro ženy hluboký význam – daný nejen jejich jedinečným vzhledem, ale také tím, kdo nám šperk věnoval a k jaké příležitosti.
A právě krásný šperk, jako dárek k Vánocům, může být tím pravým, co dotyčnou potěší. Může to být třeba prstýnek, náušnice, náramek, přívěšek na krk…zkrátka, věřím, nebude těžké vybrat.
Pokud i vy nad koupí šperku, coby vánočního dárku, uvažujete – určitě bych vám doporučila zajít se podívat do butiku ALOve, který najdete v brněnské Olympii. Musím zcela upřímně říct, že tak krásné, designově zajímavé a hodnotné kousky, jako mají právě zde, jinde nenajdete.
ALOve je sesterská značka brandu ALO Diamonds, který budete také určitě dobře znát. Jedná se o české značky, které nabízí vysoce kvalitní, ručně zpracovávané šperky, s pravými diamanty, s použitím těch nejlepším materiálů.
Šperky ALOve jsou proti šperků ALO designově více mladistvé, přesto nadčasové a nesmírně moderní. Jsou vyrobené z bílého, růžového a žlutého zlata, s pravými diamanty. Šperky ALOve jsou ovšem také proti šperkům ALO cenově dostupnější.
Myslím, že nejvíc vám ovšem o jedinečnosti šperků ALOve vypoví fotky – ty jsem pro vaši inspiraci nafotila právě v butiku ALOve, v brněnské Olympii.
Jako vánoční dárek mě asi nejvíce zaujaly nádherné šperky z kolecí Bonbons, Něha a také, luxusní kousky z kolekce Exclusive Diamonds Collection.
Jedná se skutečně o provtřídně zpracované, designově perfektní kousky, které se stanou ozdobou každé ženy.

Co myslíte, nebyly by takové úžasné šperky tím pravým dárkem pro toho, koho máte rádi a na kom vám záleží? Já věřím, že ano… :)

Butik ALOve najdete v Brně v OC Olympia.

ODKAZ: ALOVE / web
ODKAZ: ALOVE / facebook